Hijos De Villa Pistol Reposado Tequila

Harmi että Suomeen ei saa tilata viinaksia. Ainakin keräilijöiltä menee tällaiset ihmeellisyydet ohitse, ellei sitten itse matkusta hakemaan. NapaCabs-verkkokauppa tarjoilee mm. kaikenlaista tequilaerikoisuutta. Tämä Hijos De Villan pistolipullo tulee hienossa paketissa ja kustantaa 28,95 dollaria. Pullo symbolisoi juomaa valmistavan perheen rohkeutta, rispektiä ja omanarvontuntoa.

Lasinen pullo on hieman oikeaa pistoolia suuremmassa mittakaavassa, kuten kuvasta voi nähdä. Tequilahan on tunnetusti juomaa, joka vie jalat alta lähes kuin vaikkapa pistoolin luoti. Emme siis suosittele tequilaa kenenkään juotavaksi, ellei sitten tarkoituksena ole humaltua olan takaa. Mutta emme kyllä suosittele silloinkaan tietenkään, vaikka äsken melkein niin kirjoitinkin.

n

n

n

{democracy:228}

Lähde: www.napacabs.com (via likecool.com

Edellinen artikkeliBrian Lichtenberg: Gizmo Skirt
Seuraava artikkeliTire Chain Buddy – Ketjut ketterästi

13 KOMMENTIT

 1. Missäs on vaihtoehto olen alaikäinen mutta aion juoda! Ziis törkeetä teinilizzujen syrjimistä!

 2. Missäs tää kirjoitus luuras viime päivät? Näkyi tosissaan 31. päivä, mutta sitten häippäsi jonnekin? Onko blogisovelluksessa joku bugi, joka hävittää juttuja vai mikä homma tuo oli?
  Tai olisko kuitenkin hätäsensuuria Espoon tapahtumien takia…

 3. Mites tuota, artikkelissa paistoi silmään lause ”Harmi että Suomeen ei saa tilata viinaksia.”

  Mites se nyt on, onko tosiaan näin? En ole ennen tuuminut asiaa, mutta tuli nyt mieleen kun olin muutaman pullon erilaisia viinaksia aikeissa tilata Saksasta.

 4. Joku homma siinä on että viinan kuljetus pitää järjestää itse. Jos viinan myyjä järjestää kuljetuksen, niin rikotaan lakia. Verot pitää maksaa siinä tapauksessa.

  Itse ole saksasta kerran tilannut pullon. Tuli postilla kotiin asti. Jos paketti ei kerran mene tullin läpi, niin silloin ei tietenkään ole mitään ongelmaakaan 😀 EU sisäiset paketit harvemmin menevät, mutta onpa yhden kerran ollut amazonin paketissakin ollut ’tullin avaama’ teipit ympärillä..

 5. Viittaako kyselyn ”viinalla” kaikkiin alkoholituotteisiin, EU:n määritelmän mukaisiin yli 22% alkoholituotteisiin, vai Alkon hinnaston mukaan viinoiksi luettaviin tuotteisiin (vodkat, maustamattomat viinat, akvaviitit, anisviinat, geneverit, ginit, hedelmäviinat, grapat, tequilat ja calvadosit ja maustetut viinat)?

  Minä vastasin myöntävästi, vaikka juomalistalla oli pullo kuohuviiniä ja kuusiopakkaus keskiolutta.

 6. Jupsu: Eikös ”EU:n määritelmän mukaisiin yli 22% alkoholituotteisiin” ja ”Alkon hinnaston mukaan viinoiksi luettaviin tuotteisiin” ole sama asia? Esim. Alkon nettihinnastossa on määritelty vain alle 22% alkoholit. Alkoon pätee samat alkoholilait kuin muissa EU maissa…

 7. Heh.
  Aika hyvin sattui tuo artikkeli. Kyseinen tuliaispullo ollut työpöydän laatikossa jo vuoden verran. Sitten kun sattuu se todella huono päivä.

 8. Fomppakarhu: Kappas vain, ovat johdonmukaistaneet hinnastoaan. Aikoinaan osa väkevistä sijoittui Alkossa otsikon Viinat alle, mutta osalla oli oma tuoteryhmänsä.

Kommenttien lisääminen on estetty.