Jenkkifutispallo-makkara

Tässä olisi tarjolla palkintoja voittaneesta salamista valmistettua jenkkifutispallonmuotoista apetta. Harmiksi tuote on loppu kaupasta, mitä ilmeisesti suuren suosion vuoksi. Tämä nauta-sika-makkara haastaakin ovelalla tavalla kaikki perinteiset salamit kisailemaan muullakin kuin alkuperällä ja maulla, nimittäin siis muodolla.

Hikkoripuun savulla maustunut pötkylä tyydyttänee suuremmankin makkarannälän tai sitten pari tällaista ja futistiimi on iloinen, kun saa syödäkseen. Tai miksei vaikka kotikatsomoon. Tarjoiluehdotus näyttäisi olevan näkkäriä ja sinappia ja tätä. Yksinkertaisuus kunniaan siis.

Lähde: www.sahalie.com

Edellinen artikkeliTestattavana ED Special F/X Light -energiajuoma
Seuraava artikkeliWipEout Pulse – PS2 hilavitkuttimena

6 KOMMENTIT

  1. Hieno on.

    Suomestakin muuten saa ainakin sydämen muotoista salamia, jossa ohut parmesan kuorutus (siis leikatut siivut sydämen muotoisia). Nam! Hyvä myyntikikka varmasti.

  2. Uutisia tekniikasta, ilmiöistä ja hilavitkuttimista lukee Firefoxin yläpalkissa. Ruoka sopii vaikka Kalevan mainoksiin mutta tämän sivun juttuihin ei (omasta mielestäni siis). Ja tämänkin juttu varmaan testiksi laitettu että tuleeko sitä ”ei tämä tänne sovi” kommenttia muille kuin noille nuorille kirjoittajille.

  3. Ei täällä toimituksessa niin ovelia olla, että valitatisiin artikkelit tuollaisilla perusteilla. Olipa vaan hauska makkara ja päätin tehdä jutun. Laitetaan vaikka tuonne ilmiöt-kategoriaan sitten..

Kommenttien lisääminen on estetty.