Talvi on vihdoin saapunut pimeään pohjolaan. Lapset leikkivät ilakoiden valkealla hangella ja vanhempi väki kaivaa kilvan suksia esiin ulkovarastoiden kätköistä. Talvi merkitsee monelle kauniin valkoisia maisemia ja usein liikkuminen nietosten keskellä tapahtuu esimerkiksi suksilla.

Hiihto onkin Suomessa erittäin suosittu talviurheilulaji. Mutta entä jos peruskoulun liikuntatunnit ovat jättäneet sieluun ikuiset arvet? Heräät joskus omaan huutoosi nähdessäsi unta jossa hiihdät ylipitkillä suksilla räpylämonoissa perinteistä tyyliä, kun luokkatoverit pyyhältävät ohi luistellen niin kepeän ja helpon näköisesti?

ski_fan

Traumoihin voi olla olemassa lääke, jos tämänkertaista patenttia on uskominen. Ski Fan vuodelta 1980 lupaa helpotuksen tuskaisiin muistoihin ja tekee hiihtämisestä jälleen hauskaa.

Kuvasta nokkelimmat ovat voineet jo päätellä, että laite jota suomalaisittain voisi kutsua vaikkapa propellirepuksi, tarjoaa käyttäjälleen työntovoimaa ruohonleikkurin moottoriin kiinnitetyn propellin avulla. Laitetta ohjataan oikean käden tangossa olevalla kaasuvivulla, joka samalla toimii vasemman puolen tangon kanssa tasapainottamassa avuttoman takapainoista laitosta.

Laite on lupaus seikkailusta, sillä suojaamaton propellirakenne yhdessä korkean painopisteen kanssa tekee jokaisesta hiihtoretkestä taatusti ikimuistoisen. Jarruja tai suunnanvaihtoa itse laitteessa ei luonnollisesti ole vaan hiihtäjän täytyy itse edelleen päättää näistä asioista perinteisellä jalkatyöskentelyllä.

Tässäpä oivallinen lahjaidea pukinkonttiin.

Lähde: totallyabsurd.com

Edellinen artikkeliNörttisaippua ohjainten muodossa
Seuraava artikkeliMakkarasalkku on saksalaista perua