Kaikkia esineitä on kautta aikojen sekä hajotettu mutta myös korjattu. Niille, jotka eivät viitsi alkaa näkemään suurta vaivaa kahvikupin tai jonkin muun arkiesineen kunnostamiseen tai ”parantamiseen” on jo pitkään löytynyt vaihtoehtoja. Tällä kertaa Sugru pyrkii mukaan markkinoille.
[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/AeJsH5WL9IE” width=”425″ height=”350″ wmode=”transparent” /]
Aine itsessään on kuin muovailuvahan ja sinitarran yhdistelmä. Se koostuu silikoonista ja tarttuu, kovettuessaan ilmankosteuden vaikutuksesta 24 tunnissa, alumiiniin, metalliin, keramiikkaan, lasiin ja muoviin. Erottuakseen mm. sinitarrasta, Sugrun luvataan voimakkuutensa lisäksi myös kestävän kuumuutta ja kylmyyttä välillä -60°C – 180°C  sekä astianpesukonepesua.

Itsellä ainakin iskee silmään nuo räikeät värivaihtoehdot. Vaikka tuote tietysti aiotaan saada näkymään selvästi mainonnan vuoksi, ei tuo korjauskaan näytä niin mukavalta kiiltäessään selvästi silmään. Noh, Sugrua on saatavilla firman verkkokaupasta alkaen n.8e hintaan mukaan lukien ilmainen kansainvälinen toimitus. Tulevaisuus ja kuluttajat näyttävät, tuleeko tästä uusi yksinkertainen korjausaine arkiesineille.

Lähde

Edellinen artikkeli”The Better Mouse Trap” – Se Parempi Hiirenloukku
Seuraava artikkeliNörttisaippua ohjainten muodossa