Trolley Luggage on Samsoniten ja Micro Scooterin ovela yhteisprojekti

Mikä siinä on että trolleyt kestävät yleensä vain korkeintaan pari vuotta. Minä tiedän! Ne on ne pienet pyörät, jotka kuluvat hetkessä, tai sitten kivi jää väliin ja estää pyörimisen, jolloin pyörän pinta kuluu hetkessä kun kiireellä kohdistaan määränpähän juoksujalkaa. Mikseivät ne pyörät voi olla isommat tai kunnolla laitettu sivuille! En ymmärrä. Kenties tämä liittyy uusien laukkujen myynninedistämiseen. Kun vanhat siis hajoavat.

Trolley Luggage ratkaisee ensinäkemältä tämän ongelman. Lisäksi se on potkulauta. Paitsi siis että pyörät ovat oivalliset Micro Scooterin varastosta haetut ja laukku Samsoniten hyviltä muotoilijoilta, tällä voi myös polkaista alamäet ja lepuuttaa jalkoja pitkien kaupunkimatkojen välissä. Hinnasta ja saatavuudesta ei ole tietoa.

Lähde: likecool.com

Mainos: Osta testivoittaja Blu-ray -soitin Sony BDP-S360 lyömättömään hintaan! –  Superkauppa.fi

Edellinen artikkeliVihdoinkin ei-liian-mukava vierassänky
Seuraava artikkeliKanadalainen muusikko stalkkasi Googlen street view -kameraa saadakseen julkisuutta

5 KOMMENTIT

  1. Loistava tuote, jos vehje on käsimatkatavaran kokoinen.

    Luultavasti ajateltu käyttö liittyy lentokentän sisäisten välimatkojen taittamiseen. Matkaa checkinistä portille saattaa kertyä yllättävänkin paljon suuremmilla kentillä. Oma lukunsa ovat koneiden vaihdot, jolloin terminaalista toiseen saattaa olla useampi kilometri.

  2. 220 euron superkevyt Samsonite, 30 reissua ja kymmenen kertaa ollut korjaamolla. Kahvat irtoaa ja pienetkin kolhut menee kuoren läpi. Ei oikein innosta Samsonitet enää. Murto-osalla hinnasta saa kilon painavamman, mutta paljon kestävämmän ei brändi laukun.

    Luin jostain että ko. firma olisi konkassa, ei näköjään sitten ole.

  3. Legendaarinen Samsonite =). Oma Samsonite ei tahdo pysyä balansissa kun vetää laukkua perässä, vaan aina vähän ajan päästä alkaa keikkumaan ja jossain vaiheessa kaatuu. Kolhuja siis on tullut, mutta muuten on suht kestävä ollut. Muoviosat voisivat korvata kestävällä hiilikuidulla tai metallilla!

Comments are closed.