The-$10000-Vanilla-Trike

Pyöränrakentaja Sacha White Vanilla Bicyclesta rakensi tyttärelleen lahjaksi kolmipyörän. Erityiseksi laitteesta teki yksilöllisyys ja ja hienojen materiaalien käyttäminen. Hinnaksi sanotaan lähteessämme 10000 dollaria, joten edulliset osat ovat jääneet tässä tapauksessa käyttämättä. Summassa lienee osa myös työstä.

Brooksin nahkasatula, cro-moly-runko, Campagnolon stonga, etukeskiö ja takarenkaat Phil Woodilta sekä etu- ja takahaarukka ruostumattomasta teräksestä. Joten kuten myös kuvista näkyy, on kolmipyörä erittäin viimeisen päälle kasattu ja kestää varmasti muutaman sukupolven ajan. Myös käytettävyys vaikuttaa olevan hyvin loppuun asti harkittu. Ainakaan takapyörät eivät aiheuta kiikkeryyttää.

Lähde: likecool.com, valmistajan sivut: www.vanillabicycles.com

Edellinen artikkeliOmenasorvi on melko varmasti hienoin omenankuorimalaite ikinä!
Seuraava artikkeliGoogle Goggles – maailma hakukoneen silmin

11 KOMMENTIT

 1. Kelpaa Sacha White:n lapsien olla, yllättävän rahakasta hommaa näyttää olevan polkupyöräbisnes Amerikassa! tuollahan jo elää.
  Varmaan Sacha White:n lapsilla kaikki muukin on samassa suhteessa kuin on ulkoiluvälineisiin panostettu, vaikeaa on edes lähteä arvioimaan kuinka paljon kustantaisi Sachan lapsien vaipat ne ovat varmaan mittatilaustyönä teetettyjä ja parhaimmista materiaaleista tehdyt.
  Itselläni ei olisi varaa valita Vanillan luettelosta kuin Vanillan painatuksella varustettu juomapullo jonka saisi $6-hintaan, tosin tuossa ei ole vielä postikuluja mukana.

  RedBaron

 2. Eiköhän stonga-sanan tunnista vähintään puolet suomalaisista ja hilavitkuttimen lukijoista vielä huomattavasti enemmän. Slangisana toki alunalkaeen, mutta jo kauan sitten niin yleiskielistynyt, että tiedettänee nuorten keskuudessa jo Hangosta Nuorgamiin.

 3. Tietysti tuolla negatiivisella camber-kulmalla haetaan pitoa tiukassa mutka-ajossa.
  Tai voi yksinkertaisesti olla kyse ettei kymppitonnilla vielä saa pyöriä suoraan

 4. Tuli vaan mieleen vanha aku ankka tarina otatko rahat vai kolmipyörän, rahat kiitos.

Kommenttien lisääminen on estetty.