Barack Obama ekstaasi-pilleri

Vaikka presidentin suosio on laskusuhdanteessa ja sodat Afganistanissa ja Irakissa syövät rauhanmiehen mainetta, on Obama sentään päässyt ekstaasipillerin kuvaksi. Etelä-Teksasissa takavarikoitiin suuri määrä eri näköisiä huumeita joiden mukana oli tämä kuvassa näkyvä pussukka. Poliisin edustaja Lenny Sanchez totesi, että nämähän näyttävät lasten vitamiinitableteilta. Samassa ratsiassa löytyi myös Homer Simpson ja Smurffipillereitä.

Kai tämäkin on jonkinlainen populäärikulttuuriin liittyvä asia, että minkä näköisiä huumeita pusseista löytyy. Mikä sitten on hurttia huumoria ja mikä on taasen ajateltu lisäävän pillerien myyntiä houkuttelevalla kuvalla. Kaikenlaista ne keksivät.

Lähde: www.cbsnews.com

Edellinen artikkeliArvostelu – Star Wars: Clone Wars – Republic Heroes
Seuraava artikkeliMaailman pienin lumiukko on 0,01mm korkea ja ei ole tehty lumesta

16 KOMMENTIT

 1. Onpa muuten vastenmielisen näköinen tabu. En ole rasisti, mutta tuo näyttää jo tosi yököttävältä, oli siinä kenen tahansa naama. Hauska idea muuten.

 2. ”nämähän näyttävät lasten vitamiinitableteilta”

  On kyllä lapsilla melkosia vitamiinitabletteja.

 3. huumeet on hyväks kaikille! meidän lapsi syö tommosia obama huumeita vitamiini tableteiden siasta! he he he!!!

 4. horstL kirjoitti 7.12.2009. 12:12.
  ”Kerrassaan mainio Hilavitkutin, mistä näitä saa?´´

  No käyppä vaik ensi alkuun kattoo juna-aseman pimeistä nurkista

 5. ”Pistäkääs arvostelu nyt näistäkin.”
  No mikä ettei:
  Huumaava, todella antava, mutta tuoksu ei tule vastaan. Helppoa nautittavaa eikä ole röyhkeä. Hieman hapokas ja pirtsakan presidenttimäinen maku.

 6. Jossain vaiheessa listattiin huumeita vaarallisuuden mukaan, monet vahvat huumeet kuten esso ja lsd jäivät aika alas. Viina sen sijaan pääsi korkealle. Listalla ei tainnut olla natriumglumaattia, olisi varmaan sekin päässyt korkealle.

 7. Nimetön:

  On totta, että puhdas MDMA on vähiten vaarallisten huumeiden joukossa. Kadulta ja yökerhoissa ostetuissa tableteissa on valitettavasti jatkeena amfetamiineja ja ties mitä muuta, jota tutkimuksissa ei luultavasti ole otettu huomioon. Puhdas MDMA on kallista ja valtaosalle vaikeasti saatavissa. LSDllä ei ole minkäänlaisia fysiologisia haittavaikutuksia, mutta varsinkin jatkuvassa käytössä se on psyykkeelle vaarallista, kuten muutkin psykedeelit. Alkoholin vaarallisuus on puolestaan asia, jota keskiverto suomalainen juntti ei tajua. Se painii sekä riippuvuuspotentiaalin, fyysisten haittojen ja psyykkisten haittojen puolesta kovien huumeiden kanssa samassa liigassa.

  Täytyy kyllä huomauttaa, että jos olet nähnyt tutkimuksen, jossa kaikki huumeet on sijoitettu yhdelle janalle vaarallisuuden mukaan, kyseessä on täysin viihteellinen pilipalitutkimus. Esimerkiksi Yleltä tuli joitain kuukausia sitten aihetta koskeva ”dokumentti”, jonka tekijöiden asiantuntemus oli sitä tasoa, että Khat oli väärinkirjoitettu. Samassa dokumentissa kannabiksen vaarallisuutta todisteltiin sillä, että testihenkilö sai paniikkikohtaukseen viittaavia oireita, kun tälle annettiin suonensisäisesti normaaliannokseen verrattuna moninkertainen määrä synteettisesti tuotettua THC:tä.

  Päihteiden haittavaikutukset ovat niin moninaisia, että niitä ei voi järjestää yhdelle akselille. Jotta saataisiin vähääkään realistinen kuva oikeista haittavaikutuksista, mittareita pitää olla vähintään kolme: riippuvuuspotentiaali, fyysiset haitat ja psyykkiset haitat. Mielellään lisäksi vielä sosiaaliset haitat, sillä suvaitsemattomat ihmiset ja yhteisöt ovat suurelle määrälle vastuullisia viihdekäyttäjiä ongelmista pahin. Rautalangasta väännettynä: Kukaan itseään kunnioittava tutkija ei voi tosissaan määrittää kahdesta aineesta vaarallisemaa, jos toinen esimerkiksi tappaa 1% nauttijoista välittömästi ja toinen tuhoaa 50 prosentilta mielenterveyden loppuelämäksi. Valitettavasti tämän tyylistä mustavalkoista ajattelutapaa soveletaan kuitenkin paljon.

 8. Noissa taitaa olla kyse brändistä. Varmaan paljon liikkuu paskaa ja kun joku ”lanseeraa” oikeasti toimivan pillerin, haluaa se myös erottua heikkojen joukosta.

  Toki kohta joku kopioi senkin, jolloin on brändiuudistuksen aika. Näillä markkinoilla ei vissiin kauheasti tekijänoikeuksia valvota?

Comments are closed.