Enää muutama hassu päivä Suomen uusimman ja kauneimman hilavitkutinkaupan avajaisiin! Olethan jo tilannut Superkaupan uutiskirjeen ja varmistanut että olet mukana kilpailemassa kaikkien tilanneiden kesken arvottavasta lahjakortista?

Voit myös liittyä Facebook -sivumme faniksi, sekä seurata verkkokauppamme pystytystä reaaliajassa Twitter -feedimme kautta. Myös Superkaupan facebook-fanit ja Twitter-seuraajat osallistuvat mukaan arvontaan, joten ajan tasalla pysyminen kannattaa nyt paremmin kuin koskaan!

Superkaupan taustalla hääräilee Hilavitkuttimen tuttu taustatiimi, joten tuotteet kauppaan on valikoitu taatulla härveliasiantuntemuksella. Niin, ja itse kauppa siis tietenkin avataan ensi maanantaina 16.11 osoitteessa www.superkauppa.fi!

Edellinen artikkeliVisuaalista musiikkia
Seuraava artikkeliPotentiaalisia patentteja osa 5

6 KOMMENTIT

 1. siis mikä ihme?
  onko tämä jotenkin liitoksissa hilavitkuttimeen ja onko tämä netti kauppa vai tuleeko jonnekkin store?

 2. Ai katos hitsi ku en huomannut kiitti kun kerroit!

  Ps: eikä missään nimessä ollut sarkastinen kommenti -.-

  Pps: anteeksi toykea viesti

  Ppps: miksi tuosta piti edes huomauttaa?

 3. Verkkokauppa siis tulee osoitteeseen Superkauppa.fi. Samoja taustajoukkoja, kuin Hilavitkuttimella, siitä kytkökset. Fyysistä myymälää ei (ainakaan alkuvaiheessa) ole tulossa, vaan pelkkä verkkokauppa.

 4. Tästä se hilavitkuttimen maailmanvalloitus alkaa. Ties vaikka tästä tulis joskus Nokian tasoinen imperiumi, ja alkais valmistaa omia hilavitkuttimia.

Comments are closed.