bag1

Pangolin bag on käsintehty ja erittäin kestävä reppu. Pangolin tarkoittaa muurahaiskäpyä ja nimi tulee repun muotoilusta, joka matkii muurahaiskävyn panssaria. Reppujen hienon ulkoasun materiaalina ovat kierrätetyt vanhojen rekkojen renkaiden sisäkumit. Pangolinin sisältä löytyy useita taskuja pikkutavaroille.

Pangolin reppu on Reilun kaupan tuote, jota valmistavat köyhyysrajalla elävät Kolumbiassa. Hintaa Pangolinille tulee 195€ ja design-repun voi tilata täältä.

Lähde.

Edellinen artikkeliBread Shoes, leipäkengät, loistava keksintö!
Seuraava artikkeliSalainen koputus avaa lukon

20 KOMMENTIT

 1. Tyylikäs ja ilmeisesti käytännöllinenkin reppu. Hintaa on sen verran, että ehkä sinne kolumbiaankin pari euroa liikenee.

 2. tää o paljon paremman ja fiksumman näköinen kuin monet muut.. ja täälläkin toivotaan että ne eurot menee sinne.. nerokkaan näköinen kampe 😀

 3. Ei tosin käy kovin hyvin aaukokonaisuuteen yleensä. Pitäis olla joku sama aiheinen pukukin.

 4. Hienohan toi on, mutta ei varmastikkaan hirveän tilava…
  Mutta kyllä minä ottaisin tuollainen!

 5. Muoto on kopioitu aika härskisti yhdestä Karrimorin mallista. Repun mallinimeä en muista, mutta innokas varmasti löytää googlaamalla, ja hintakin oli suht reilusti alle puolet tuosta, kun viimeksi niitä ihailin.

 6. On kyllä niin helvetin ruma reppu että!!! Jos haluan näyttää mustalta vyötiäisen ja kilpikonnan sekoitukselta niin teen sen jotenkin muuten.

 7. Aika hieno retkeily repuks. En kyllä koulua varten ottais :D. Hinta on kyllä melkoinen mutta jos totta on että menee köyhille kolumbiaan niin vähän ehkä pienentää porrasta. Ja totta on että heti tuli batman tosta mieleen. Raju design on kyllä!

 8. Sopisi tyylin puolesta hyvin selkään vaikka moottoripyöräillessä. Mutta lieköhän kiinnityssysteemi (magneetit) vähän turhan heppoinen sellaiseen käyttöön. Ilmavirta avaa ja sitten saa keräillä kamppeita motarilta.

 9. Sehän on hyvä, että Kolumbialaisten nälkäänäkevien, kädestä-suuhun elävien ihmisraunioiden ei tarvitse maksaa ylimääräisille välikäsille mitään tuosta 200 euron selkärepusta.

 10. Tosi hienon näköinen. 😀 Ei ehkä istu oikein kaupunkilaiskäyttöön – mutta kai sille jonkin käyttöpaikan keksisi. 😉

 11. ”Reilunkerhon reppu tosiaan. 200e hintaan saa jo hyvän rinkan.”

  Mutta jos ei halua rinkkaa vaan tollasen repun?

 12. Kannattaa hakea jostain rengasliikkeestä ensin sisäkumi testiin huoneen nurkkaan, niin tietää jaksaako haistella tuota reppua sitten pidemmän päälle. 😉

 13. ”Kannattaa hakea jostain rengasliikkeestä ensin sisäkumi testiin huoneen nurkkaan, niin tietää jaksaako haistella tuota reppua sitten pidemmän päälle.”
  Noi kumireleethän käsitellään jollain pinnoitteella. Eivät haise ainakaan kovin voimakkaasti.

Kommenttien lisääminen on estetty.