bread shoes 2

bread shoes 1

Vähän aikaa on sillä tavalla, että mitä! Onko tuo oikeaa leipää vai leivältä näyttävää kenkämateriaalia. Selvitystyö latistaa ajatusmyrskyn. Se on leipää. Mutta sitten into taas iskee. Mikä loistava idea! Leivästä kengät. Onko parempaa hullua ideaa tullut eteen pitkään aikaan! Ei ainakaan minulle. Siis esimerkiksi ranskanleipä. Sehän on selvästi kenkät. Ja Chaplinkin laittoi haarukat saksansämpylöihin ja esitti nukketanssin.

Syötävä asuste toimitetaan kenkälaatikkoon pakattuna tuoreena. Ajan myötä jalkineet kuivuvat. Kannattaa tietenkin varoa, etteivät homehdu, sillä emmehän halua hometta jalkoihin. Ja kun on aika hankkia uudet, ne voi valmistaa itse vaikkapa ranskalaisesta maalaispatongista. Siitä tulisikin pitkät popot! Aivan upeaa että jollain on oikeasti mieli joka muodostaa tällaisia innovaatioita. Todellakin funktionaalinen elintarvike.

Hintaa asusteella on 22 euroa ja 5 euroa postikulut. Lasten mallit ovat edullisempia.

Lähde: www.dadadastudio.eu

Edellinen artikkeli210 km/h viilettävä kaksipyöräinen linux-palvelin: Mavizen TTX02
Seuraava artikkeliKestävä ja tyylikäs Reilun kaupan reppu

20 KOMMENTIT

 1. Öhh.. Aika hölmö idea. Eiväthän ne enää syötäviksi kelpaa sitten kun niitä on kenkinä käytetty.

 2. hmm, pitäis käydä kaupassa ensin kokeilemassa kokoja.. 😀
  mitähän kaupantäti sanoisi kun ottaisi leivän pussista ja alkaisi vertailemaan sitä jalkaansa?
  juu ja eihä tuossa olekkaan ideana syödä niitä..
  homeongelma toki voi päästä käymään ja ei kestä kauheen paljon käyttöä, jää sisätossuiksi..
  varmaan samalla tavalla voisi tehdä jostain kestävemmästä aineesta ns.”leivän” paistossa ja muotoilla siitä sitten kengät tai vaikka tumput käteen..

 3. Perjaatteesa mitään ideaa onko järkeä maksaa kengistä 27e ja käyttää 1-2kk ja kovaa kayttoahan noi ei voi kestää. Anteeksi vain mutta mulle ei tullu erityistä” ooh makeet” fiilistä.
  Ja naurettavan nakosethan ne on kans

 4. Jos ne olis vaan leivältä näyttävät tossut, idea olisi ollut paljon kivempi

 5. En oikein syty näille jutuille jossa leikitään ruoalla. komppaan Momoshia siinä että leivältä näyttävät tossut olisi mukavampi idea.

 6. lololololololololololololololololololololololololololololololololololololololXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD mooooo!

 7. Eipä ruokakuponkeja käyttänyt sota-ajan suomalainen varmaan moisesta ilahtuisi.

 8. Nuokin leivät voisi lähettää afrikkaan ja muihin kehitysmaihin mistä ruoasta on oikeasti puute :{

 9. ihme dingeli dongeli tän jutun kirjottaja kun innostuu jostain kengän muotosista leivistä noin paljon. taitaa olla pikkasen tylsä elämä?

 10. cattie: Pakko sinulle sanoa sen verran vastaan, että taitaa sinulla olla itselläsi hieman tylsää kun pitää täällä valittaa. Artikkeleita Hilavitkuttimeen tulee sen verran paljon, että ei-kiinnostavat voi aivan hyvin skippailla…

  Vaikka jotenkin itse artikkelista hehkuu läpi että tuo on kirjoitettu sunnuntain aamukrapuloissa, lienen kuitenkin väärässä 😀 Eikä siinä mitään, Jyrkihän kirjoittaa loistavia juttuja.

 11. Voi hittolainen, joku saa luvan nostaa kommenttini Akismetin roskajonosta, se imaisee kaikki kommentit sisäänsä jossa mainitaan H-vitkuttimen ylläpitäjän nimi 🙂

Kommenttien lisääminen on estetty.