Sonic Fabric Solmio c-kasettil

Vaikka vanhojen LP-levyjen arvo ajan taittuessa sen kun kasvaa, niin valitettavasti aikoinaan savikiekkojen kanssa rinta-rinnan äänitemarkkinoita hallinneella C-kasetilla ei mene yhtä lujaa. Onneksi maailmasta kuitenkin löytyy runsaasti kekselijäitä käsityöläisiä, jotka osaavat taikoa uutta elämää alkuperäisen käyttötarkoituksensa menettäneisiin kulutushyödykkeisiin. Esimerkiksi Alyce Santoro -niminen taiteilija on keksinyt kutoa solmioon käytöstä poistunutta C-kasettinauhaa puuvillan mukaan, suhteessa 50/50.  Tuloksena kieltämättä varsin viehättävän näköinen tekstuuri.

Käsityöllä on kuitenkin kierrätysmateriaalin käytöstä huolimatta hintansa. Sonic Fabric -solmiosta saa nimittäin latoa tiskiin pelimerkkejä 90 dollarin edestä.

Solmiot myynnissä supermarkethq.com -verkkokaupassa

n

{democracy:222}
Edellinen artikkeliMainos: NetPosti auttaa pääsemän eroon postilaatikon täyttävistä laskuista!
Seuraava artikkeliSeinä-salakuuntelulaite

7 KOMMENTIT

  1. Kuva on ehkä liian pieni, mutta itse en huomaa miten nuo eroavat tavallisista kravateista. Kiiltävämpiä kenties?

    Mutta entäpä miltä näyttäisi videokasettin nauhasta tehty kravatti?

  2. Suomalaiset Isla Myllys & Greta Muurihan ovat tehneet samalla tekniikalla pussukoita ja laukkuja c-kaseteista, ja niissä tulee mukana myös lappu, jossa kerrotaan mistä biiseistä kyseiset nyssäkät koostuvat. Iltalaukku on niin tyylikäs ja säkenöivä että kelpaisi koska vaan vaikka linnan juhliinkin.

  3. Anteeksi pilkunviilaus, mutta C-kasetti yleistyi 1970-luvulla, kun taas ”savikiekot” poistuivat käytöstä jo 1950-luvulla.

  4. Kasettikone on kotona ja autossa. Paljon helpompia käsitellä autossa ja sound on ihan vitun sama muutenkin suhisee kun ei ajeta uusilla avaruusmopoilla. Kotona on sit sekä että et voi kopioada cd:eet kasetille!

Kommenttien lisääminen on estetty.