They're Real by Jean Salamin, Space Invaders 3D:nä 1

They're Real by Jean Salamin, Space Invaders 3D:nä 2

Kaikki ei aina välttämättä ole sitä, miten sitä on tottunut katsomaan. Atarin aikojen alussa kehittämiä 8-bittisellä grafiikalla työstettyjä Space Invaders -pelihahmoja on käytetty ties missä ja ne toimivat myös eräänlaisena populaari-alakulttuurin tunnusmerkkinä. Nuo kummajaiset on totuttu näkemään jonkinlaisina hyönteisinä tai kuumoduuleina. Tai siis minä itse näen ne niin.

Jean Salamin on löytänyt varsin hyvän uuden näkemyksen asiaan. Invaders-hahmothan ovatkin vain varjokuvia todellisista avaruuden kappaleista, tässä tapauksessa avaruusaluksista. Liekö pelin suunnittelijat tulleet aikoinaan ajatelleeksi mitään tällaista. T-paitaa myydään 18 dollarin hintaan.

Lähde: www.threadless.com (via fashionablygeek.com)

Edellinen artikkeliTutkimus: Koiran ekologinen jalanjälki vastaa kahta katumaasturia
Seuraava artikkeliMainos: NetPosti auttaa pääsemän eroon postilaatikon täyttävistä laskuista!

16 KOMMENTIT

 1. Ehkeivät alkuperäisen space invadersin tekijät tarkoittaneet hahmojen olevan varjokuvia, vaan ehkäpä suoraan ylhäältä kuvattuja…

 2. Paljastan salaisuuden ! Kuvassa oleva ”nainen” on mies 🙁 moniko kerkesi tuottaa itselleen nautintoa katsomalla kuvaa?

 3. meikäläinen tykkää. siis naisesta ainakin. tosin taidan omata jonkinlaisen silmälasifetissin. jahas nyt menee hiukan ohi aiheesta.

 4. Eikös 8-bittinen grafiikka viittaa enemmänkin värisyvyyteen(256 väriä).
  Mutta Atarin 8-bittisellä pelikonsolilla tuskin mietitään varjokuvia vaan miten yleensä palikoista saataisiin avaruusalus.

 5. Mielestäni se on kyllä ihan kaunis lukuunottamatta naamaa XD. Aihetta parhaimmillaan :DDDD.

 6. Ite ootte rumia. Varsinkin tämä yksi joka haukkuu toista rumaks eri nimimerkeillä.

  Hiton hyvin keksitty kyllä 😀 Ostaisin jos olis jossain kaupassa käden ulottuvilla.

 7. Mikä tässä nyt on pääaiheena nainen vai paita? Naisesta ei ole mitään huomautettavaa, miksi olisi? Ihan perus tavis nainen, joka voi kävellä vastaan kaupungilla milloin vain. Porukka varmaan tottunut näittiin megakissoihin, joita tälläkin foorumilla viljellään.

 8. Näyttää ihan konttori naiselta, pankin virkailijalta. Osoitekkin kertoo kaiken. Tuohon naamaan kiteytyy koko nörtteiden ydin(tosin finnit ei näy)

 9. Mallit on kyl yleinsä hyvännäkösii, mut vissiin poikkeus vahvistaa säännön…

Kommenttien lisääminen on estetty.