netposti

Oletko myös sinä sitä mieltä, että sännöllisten laskujen, kuten kännykkälaskun, sähkölaskun, nettilaskun ja muiden vastaavien saaminen säännöllisesti kotiin muun postin mukana on silkkaa resurssien haaskausta? Tai oletko huono säästämään kuitteja, eikä parin kuukauden takaista matkapuhelinlaskua enää löydy mistään tarkastettavaksi, kun jälkikäteen herää epäilys laskutuksen oikeellisuudesta?

Jos tunnistat itsessäsi jotain edellä mainituista piirteistä, niin Postin tuore palvelu nimeltään NetPosti on juuri sinua varten! NetPosti mahdollistaa kaikkien laskujen vastaanottamisen ja maksamisen suoraan sähköisesti, eikä vanhanaikasta paperilaskun koneella naputtelua enää tarvita! Bonuksena NetPosti tarjoaa käyttäjilleen lisäksi ilmaisen laskujen arkistoinnin.  Tämä tarkoittaa käytänössä sitä, että kaikki vannhat laskusi ovat palvelun kautta milloin tahansa katseltavissa ja tulostettavissa, jos haluat myöhemmin esimerkiksi ihmetellä mihin rahat edelliskuukausina ovat kuluneet.

Ehkäpä kaikkein paras NetPostin ominasuus on kuitenkin että palveluun liittyminen on käyttäjille täysin ilmasta. Lisätietoa NetPostista, sekä ohjeet palveluun rekisteröitymiseksi löytyvät osoitteesta NetPosti.fi

(18.12 mennessä rekisteröityneet osallistuvat kaiken lisäksi automaattisesti kilpailuun, jossa pääpalkintona ylellinen kylpyläloma!)

Edellinen artikkeliThey’re Real by Jean Salamin, Space Invaders 3D:nä
Seuraava artikkeliVanhoista C-kaseteista kudotut solmiot ovat Lo-fi -friikin ehdoton vaateparsi

11 KOMMENTIT

 1. Lisätietoa NetPostista, sekä ohjeet palveluun rekisteröitymiseksi löytyvät osoitteesta .fi

  niin mistä osoitteesta? netposti.fi?

 2. Varmaankin ihan hyvä palvelu, jos sattuu toimimaan. Mikäli netti toimii ja mikäli Postin/Itellan palvelut toimivat… Nimim. 2 työpäivää ilman Itellan postitukseen liittyvää nettipalvelua.

 3. Vaikuttaa lupaavalta. Piti tehdä tunnukset ja nyt odottelemaan, että toimiiko oikeasti niinkuin toivoisin. Olen kyllästynyt siihen, että tulee paperimuodossa laskuja kun ne niin paljon kätevämmin saa sähköpostin/verkkopankin kautta hoidettua.

 4. Myös pankit(?) tarjoavat omaa e-lasku palveluaan. Käsittääkseni niissä laskut tulevat suoraan omaan nettipankki ”profiiliin” ja sieltä ne voi sitten halutessaan maksaa.

 5. Voin sanoa vuosia jo olleeni netpostin käyttäjä (piti tarkistaa, kesäkuussa 2004 rekisteröitynyt) ja suht tyytyväinen.

  Laitoin kaikki postit tulemaan sähköisenä mutta se ei näköjään toimi, Nordealta tulee vieläkin postit paperisena. En tiedä mistä mahtaa johtua.

  Mutta hyvin löytyy kaikki tähän mennessä tulleet postit, saat lajiteltua ne tarvittaessa omiin kansioihin.

  Suosittelen

 6. Ihan kiva palvelu ja silleen mutta tämän palvelun käyttäminen tiputtaa ihan suoraan postinjakajien jo valmiiksi laihaa liksaa.

 7. Olen käyttäny NetPostia palkkalaskelmien lähettäjänä jo yli vuoden. Eli ennen tuli torstaina postissa palkkalaskelma niin nyt NetPostista saan keskiviikkona samat pdf- muodossa. Todella hyvä tapa pitää kaikki palkkakuitit tallessa ja järjestyksessä. Jos johonkin tarvii, niin sieltä vaan tulostaa. Suosittelen kaikille jonka työnantaja on lähettäjäluettelossa!!!

 8. Hyvin toimii jos ei muuta konstia löydä nimittäin minulle tässä ei olisi mitään järkeä niinkuin jo yksi täälä sanoi puhelin laskut saa esim. Soneran liittymä jos on niin soneran sivuilta oma lasku ja omista pankki tiedoistaan löytää muita jne.

 9. Suoraveloitus on keksitty. Nyt sitten pitää käydä tasasin väliajoin kyttäämässä että onko laskuja tullut? Entä jos nettiyhteys on poikki? Ennen olisin pystynyt menemään laskuautomaatille mutta mitenkäs tämän kanssa. Ei kiinnosta moinen.

 10. Mikolle tiedoksi:

  1. Netipostissa voit valita haluatko sähköisen laskun lisäksi myös paperisen, jos paranoia viikkokausien netittömyydestä iskee.

  2. Suoraveloitus on turhan riskaapelia touhua. Olen saanut tusinoittain aiheettomia laskuja varsinkin Soneran suunnalta. Siksipä haluan tarkastaa mitä maksan ja miksi, ettei huomaamatta pankkitililtä livahda joka kuukausi paria kymppiä ylimääräistä.

  3. Laskuautomaatti, heh. En ole sellaista tarvinnut yli seitsemään vuoteen. Onko niitä vielä jossain? Omallakin pankilla on konttorissa vaan nettipäätteitä.

Kommenttien lisääminen on estetty.