Peräsmies

Alun perin kotimaisesta kulttilehdestä nimeltään Pahkasika tutuksi tulleesta supersankarista nimeltään Peräsmies on tekeillä pitkä elokuva. Vielä alkuvaiheesa olevasta elokuvaprojektista on tihkunut tietoa Elokuvasäätiöltä, joka on myöntänyt pätkän käsikirjoituksen työstämiseen 10 000 euroa tukea.

Toivottavasti tämän Timo Kokkilan luomaan hahmoon perustuva elokuva uskalletaan tehdä reilusti härskiin underground-tyyliin, eikä hommaa pumpuloida pilalle yrittämällä kopioida ulkomaisia tietokoneanimaatiovirityksiä. Potentiaalisista peräsmiehen näyttelijäistä tulee itselleni mieleen Jope Ruonansuu. Toisaalta myös esimerkiksi Studio Julmahuvista ja viimeksi Ihmebantusta tutulla Jani Volasella voisi olla hyvät edellytykset tuoda groteskin hahmon räävätön olemus onnistuneesti valkokankaalle.

Peräsmies-elokuvaprojektista kertoi ensimmäisenä Suomenkuvalehti.fi

Mainos:  Findust.com tarjoaa Miele pölypussit netistä helposti ja edullisesti. Ilmainen toimitus! – www.findust.com

Edellinen artikkeliPikaiset mietteet DigiExpoista + kaksi Nintendo-ennakkoa
Seuraava artikkeliPrintBrush – maalaa tulosteesi