Jos tulostaminen tuntuu sinusta liian hankalalta tai haluat oman kädenjäljen (ei konkreettisesti kuitenkaan) näkyviin tietokonetulosteissa, on PrintBrush jotain juuri sinulle. Laitteen luvataan nopeasti ja äänettömästi ”tulostavan” haluttua sisältöä ”maalaamalla” paperia, jolle tuotos halutaan näkymään. Tarkkuus yltää 600dpi:hin mustavalkotulosteiden osalta. Tiedonsiirto taas tapahtuu bluetoothin kautta ja virtaa löytyy ladattavista paristoista.
[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/baqDk1G9zUE” width=”425″ height=”350″ wmode=”transparent” /]
Tulostusmateriaalin osalta tämä vempele ei ole turhan nirso – jälkeä lupaillaan syntyvän kaikille tasaisille alustoille kirjeistä kankaisiin. Tekniikka perustuu toimivuudeltaan optisiin sensoreihin, joita pallottomista hiiristäkin löytyy. Tämän lisäksi tulostin tulkitsee pyörimistä ja kallistusta. Tämä laite ei suinkaan ole pelkkä konsepti, vaikka niin saattaisi ensisilmäyksellä luulla. toimiva mallikappale on jo olemassa ja myyntiin laitetta lupaillaan vuoden 2010 tienoilla hintaan 199$.

Lähde

Edellinen artikkeliSuomalaisesta, pierun voimalla lentävästä Peräsmiehestä tekeillä pitkä elokuva!
Seuraava artikkeliTestissä MP5-kello

6 KOMMENTIT

  1. tuntuu mahdottomalta. mistä toi laite tietää, ettei maalaa vanhan päälle tms. ja missä järjestyksessä päästää mustetta…?

  2. Jos oikein ymmärsin niin optisesti seuraa mihin suuntaan liikutat vempelettä ja näin yrittää muistaa missä päin tulostetta ollaan 😀 Eli kun vahingossa nostat tai liikautat liian nopeasti niin tipahtaa ”tulostin” kärryiltä ja joudut aloittamaan alusta… Varmaankin erittäin kätevä henkilöille jotka joutuvat paljon täyttämään paperisia lomakkeita yms.

  3. Tai sitten kannettavan kanssa mukaan tulostin.. eikä paperin koko ole este.. toimiikohan samalaite scannerina myös.. saahan optisenhiiren scanneriksi mutta tarkuus oli muistaakseni huono.

  4. Varmaan pakkohakinta sitten kun tulee myyntiin. Luennoilla toinen ottaa valokuvan kalvosta/taulusta ja toinen printtaa sen tuolla muiden vihkoon. 10+ mieheen maksettuna tuo on jopa halpa. 😀

  5. eikös olisi kätevämpi lähettää luokan ryhmäsähköpostiin ja tulostaa normaalilla laaserilla niin tulostuskustannuksetkin ovat pienemmät.. Eikä sille yhdelle tule jännetupen tulehdusta.. ties mitä muut siitä ajattelisivat.. 🙂

Comments are closed.