Jos tulostaminen tuntuu sinusta liian hankalalta tai haluat oman kädenjäljen (ei konkreettisesti kuitenkaan) näkyviin tietokonetulosteissa, on PrintBrush jotain juuri sinulle. Laitteen luvataan nopeasti ja äänettömästi ”tulostavan” haluttua sisältöä ”maalaamalla” paperia, jolle tuotos halutaan näkymään. Tarkkuus yltää 600dpi:hin mustavalkotulosteiden osalta. Tiedonsiirto taas tapahtuu bluetoothin kautta ja virtaa löytyy ladattavista paristoista.
[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/baqDk1G9zUE” width=”425″ height=”350″ wmode=”transparent” /]
Tulostusmateriaalin osalta tämä vempele ei ole turhan nirso – jälkeä lupaillaan syntyvän kaikille tasaisille alustoille kirjeistä kankaisiin. Tekniikka perustuu toimivuudeltaan optisiin sensoreihin, joita pallottomista hiiristäkin löytyy. Tämän lisäksi tulostin tulkitsee pyörimistä ja kallistusta. Tämä laite ei suinkaan ole pelkkä konsepti, vaikka niin saattaisi ensisilmäyksellä luulla. toimiva mallikappale on jo olemassa ja myyntiin laitetta lupaillaan vuoden 2010 tienoilla hintaan 199$.

Lähde

Edellinen artikkeliSuomalaisesta, pierun voimalla lentävästä Peräsmiehestä tekeillä pitkä elokuva!
Seuraava artikkeliTestissä MP5-kello