Tähänkö on tosiaan menty? No ainakin Japanissa, tuossa ihmeellisten keksintöjen maassa.

winkglasses_lcd
winkglassesWink Glasses ovat kuin aivan tavalliset silmälasit. Paitsi, että ne toimivat pattereilla ja tutkivat sitä, kuinka usein räpäytät silmiäsi. Mikäli et räpäytä silmiäsi 5 sekunnin aikana kertaakaan, lasit menevät sumeiksi, täten vaikeuttaen näkemistäsi. Sumeus katoaa luonnollisesti heti, kun räpäytät silmiäsi. Laseja suositellaan pelaajille ja kirjatoukille. Ilmeisesti he eivät osaa pitää huolta silmiensä kosteudesta(?)

Hinnan esittely oli hieman epäselvä:
Itse Wink Glasses maksavat ilmeisesti huimat 170$. Ja näköjään näille laseille täytyy vielä olla omat kehyksensä, jotka keventävät kukkaroasi 273$ verran.
Sivulla ei mainittu täytyykö näitä varten todella ostaa omat kehyksensä vai käyvätkö kaikki kehykset. Tuntuisi kyllä järjettömältä ostaa tuo itse laite + uudet kehykset, kun ainakin minulta silmälasit hyvillä kehyksillä löytyvät  jo valmiiksi.

Tosiaan.. Mihinkähän tässä oikein ollaan menossa, kun täytyy luoda koneita pitämään huolta siitä, että räpäytämme silmiämme tarpeeksi usein. Taitaa olla aika kapeat markkinat tällä tuotteella.

Lähde: www.ubergizmo.com

Edellinen artikkeliTetris-aiheinen tuoli – retroilijan unelma
Seuraava artikkeliVampyyriaiheinen fleshlight tuo iloa yksinäiseen halloweeniin