Osoitteesta www.oddee.com löytyy 10 kummallista, puhallettavaa asiaa. Hypyn takaa löytyy kuvaukset kaikista.


1. Puhallettava kirkko

a96854_a525_2-church-inflatable

Innovations Xtreme niminen yhtiö on suunnitellut tämän puhallettavan kirkon. Myös lähes kaikki irtaimisto on puhallettavaa. Korkein kohta on melkein 12 metrin korkeudessa.

Ei tuolla ainakaan suuria häitä saa järjestettyä.


2. Puhallettavat rinnat

a96854_a527_8-boobs

Japani ei koskaan lakkaa hämmentämästä minua, mutta onneksi nämä lienevät pilailukäyttöön tehty. Ainakin paketin kannesta päätellen. Eivät ehkä täysin autenttiset rinnat, mutta muutaman boolikulhollisen jälkeen saattavat jo ”toimia”.

3. Jättimäinen koiran ulosteläjä

a96854_a525_6-poopAinakin allekirjoittaneessa tämä aiheutti holtittoman naurukohtauksen ensilukemalla. Kyseessä on siis Paul McCarthy nimisen taiteilijan taideteos, joka on siis talon kokoinen koiran jäteläjä. Kyseinen teos oli  jopa esillä Swiss museumissa. No ei siinä vielä mitään, mutta tämä teos ei malttanut pysyä paikoillaan vaan lähti lentoon, osui voimalinjaan rikkoen sen ja lopuksi vielä hajotti kasvihuoneesta ikkunan.
Osuvasti teoksen nimi onkin ”Complex shit”. (Vapaa suom. Monimutkainen p*ska)
En tule koskaan ymmärtämään nykytaidetta.

4. Puhallettava sumoasu

a96854_a525_9-sumo-costume

No näissä ei ole mitään kovin ihmeellistä, onhan noita nähty jo aika monesti ja mielestäni ne vaahtomuoviset sumoasut ovat parempia. Ainakin voisin kuvitella, että ne kestävät hieman paremmin kuin puhallettava versio.

5. Puhallettava pub

a96854_a525_1-pub-inflatableTässä se sitten on, puhallettava pub. 28,000$ hintalappu voi pelottaa, mutta puhallettava pub! Sisälle mahtuu 50 vierasta ja sieltä löytyy myös takkaan rakennettu hätäovi.

Tässä rakennuksessa alkaa varmasti loppuvaiheessa kosteaa iltaa tuntua siltä, että seinät kaatuvat päälle.

6. Puhallettava hiiri

a96854_a525_4-mouse-inflatableJellyclickissä on sisällä piirilevy, jota ympäröi sitten se puhallettava osio. Ei varmaan ihan mielettömiin tarkkuuslukemiin päästä tällä hiirellä, eikä painikkeetkaan oikein vakuuta kuvien perusteella. Hyvä puoliä on se, että tämä mahtuu tarvittaessa vaikka läppärin näytön ja näppäimistön väliin.

7. Puhallettava TV

a96854_a527_9-tv

Tästä mainitaan, että mukaan tarvitsee projektorin. Eli täysiverinen telkkari tämä ei ole. Vai onko? Mene ja tiedä, ei tuosta ottanut selvää. Projektorin sijoittaminen esim. ulkona tuntuu aika vaikealta.

8. Puhallettava kuvakoppi

a96854_a525_5-photoboothAika siististi sisustettu puhallettava kuvakoppi. Kuvia ottaa 11 megapixelin kamera. Kuvat uploadataan suoraan netissä olevaan tietokantaan, josta voit selata niitä saamallasi salasanalla. Tällä ei näköjään ihan perinteisiä passikuvia kuitenkaan saa.

9. Puhallettava paahtoleivän muotoinen patja

a96854_a525_3-toast-mattres

”make you dream that you are a pad of butter and that you are floating down a river of freshly brewed coffee” Näin luvataan tuotteen mainoksessa. Eli tällä patjalla nukut kuin jos olisit tuoreen kahvin joessa virtaava voinokare. Jaaha, itselläni ei ainakaan herää mitään haluja nukkua ruoan päällä.

10. Puhalletteva pullonviilennin

a96854_a525_7-bottle-cooler

Uima-allas, kesä ja puhalletteva pullonviilennin. Kyllähän se kelpaisi.

Edellinen artikkeliIntelligent Bump on hidastetöyssy, joka aktivoituu ylinopeudella
Seuraava artikkeliLEGO Pop-up Kinkaku-ji