Gyrowheel korvaa apupyörät

Pyöräilyn opettelusta on tulossa helpompaa lapsille. Gyrowheel toimii hyrrävoiman avulla siten, että pyörän vanteen sisällä rullaa vauhtipyörä, joka pitää renkaan pystyssä lähes itsestään. Tämän virtuaali-tasapainon ylläpidon voimakkuudella on kolme eri tasoa ja oppiessa tasoa voipi sitten laittaa pienemmälle. Näin on helppo edetä pyöräily-treeneissä askel kerrallaan. Ja pyöräilytaitohan on nykyään lähes perusjuttuja, joita lapsena opetellaan.

Laite toimii kolme tuntia yhdelle latauksella ja sopii mihin tahansa perus 12-tuuman haarukkaan. Myös 16-tuumainen version on tulossa markkinoille myöhemmin. Pyörässä oleva valo ilmaisee kun akku on loppumassa. Paikallaan pyörä tietysti hiljalleen kaatuu, mutta siinä ajassa lapsi on jo löytänyt tasapainon takaisin tilanteeseen. Hyvästi apupyörille siis. Itse muistan kuinka ne alkoivat jo aika nopeasti muutenkin hermostuttaa, kun mutkissa ei voinut kallistaa fillaria. Siis pienenä. Sittemmin olen pärjännyt ilman apupyöriä ja kaatumisetkin ovat olleet melko harvassa.

Laitteen hinnaksi arvioidaan alle 100 dollaria ja nämä varmaan lähtevät melko hyvin kiertoon käytettyinä. Etenkin jos ovat kestäviä.

Video on hyvä:

Meille vinkkasi laitteesta kaksi lähdettä: Joonas ja lumiukk0. Kiitoksia erittäin paljon tästä mielenkiintoisesta linkistä!

Lähde: www.thegyrobike.com

Edellinen artikkeliIloisia pillereitä karkkikaupasta
Seuraava artikkeliMustekalan näköinen suihku suihkuttaa sieltä mistä käyttäjä haluaa