Haluaisitko kissan cappuccinosi kanssa?

gralola Kiyoshi_be

On todettu, että lemmikki alentaa omistajansa stressiä ja edistää mielihyvää. Mutta entä jos lemmikille ei ole tilaa tai yksinkertaisesti sen ylläpitoon ei ole varaa? Jos asut Tokiossa, niin tämä ei ole ongelma!

Tokion kissakahviloissa asiakkaat voivat rentoutua kahvin, teen tai smoothien kera -ja lisäksi saada kissan silitettäväkseen. Sisäänpääsymaksu tällaiseen paikkaan on yleensä 8-12 dollaria, joka oikeuttaa tunnin istuskeluun ja kissojen lullutteluun. Mikäli asiakas ihastuu johonkin tiettyyn kissaan, hän voi saada sen yksityiskohtaiset tiedot selville kahvilan ”kissamenuusta”. Nekorobi Café -nimisessä kahvilassa asioiva voi myös kirjoittaa paikan vieraskirjaan viestinsä lempikisulleen.

Tietenkin erikoiskahviloissa on myös omat sääntönsä; kahvilat eivät yleensä salli pieniä lapsia, kenkiä, valokuvausta salamavalon kanssa tai nukkuvien kissojen häiritsemistä. Tämän lisäksi kahviloiden sisustus on usein järjestetty enemmän kissoja kuin asiakkaita ajatellen, sillä kissat voivat kuljeskella kahvilan tiloissa vapaasti ja niillä on pehmeiden tyynyjen lisäksi paljon leluja ja tyhjiä laatikoita.

Kahviloissa ei valitettavasti ole take away- tai kotiinkuljetuspalvelua.


Videossa Tokion alueella Akihabarassa sijaitseva Nyankoro Cat Café.

Lähde: www.examiner.com