Harmoniaa ja vokotusta

voice-box

Electro-Harmonics on luonut aika mielenkiintoisen efektipedaalin laulajille: Voice Box lisää laulajalle ”taustalaulajien kuoron” eli luo harmoniaäänet laulajan oman äänen ympärille. Laitteesta kiinnostavan tekee se, että sen voi kytkeä mihin tahansa sähköiseen soittimeen ja määrittää harmonian seuraamaan soitettua sävelkulkua.

Voice Box pitää sisällään yhdeksän valmiiksi ohjelmoitua asetusta, joista vihellysasetus ainakin kuulosti mielenkiintoiselta. Todellinen hupihan kuitenkin alkaa vasta nuppeja ruuvaillessa. Ei kuitenkaan pidä unohtaa laitteen toista puolta, vokooderia, jolla saadaan esimerkiksi eri soittimet ”puhumaan” Daft Punk tai Kraftwerk -tyyliin.

Videolla demostroidaan pikkulaatikon ominaisuudet ja äänimaailma aika perusteellisesti. Varsinkin lopun beatbox-osuus vakuuttaa.

[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/Qnj2oU8MYCI” width=”425″ height=”350″ wmode=”transparent” /]

Lisätietoja valmistajan englanninkielisiltä sivuilta. Hintaa Voice Boxilla näkyi saksanmaalla olevan 188€.