Kyllä vaan, näitä uusia ja päteviä bloggaajia Hilavitkuttimessa riittää. Tässä vuorossa bloggaajaesittelyjen kolmas osa, jossa esittelmme aiemmasta käytännöstä poiketen jopa neljä blo0ggaajaa!

Teemu Kurola
Teemu Kurola

Teemu Kurola lähti Hilavitkuttimen kelkkaan syyskuussa 2009. Teemun pääasiallinen ”blogging spot” löytyy Oulun seudulta. Teemu on tietojenkäsittelytieteiteiden tradenomi ja hoitaa päivätyön ohessa samaiselta alalta maisteriopintoja. Pääasiallisia kiinnostuksen kohteita ovat tietokoneet ja musiikki. Välillä tulee todettua: ”koskaan ei ole liikaa hilavitkuttimia joilla voi pelata Marioo”, eli pelaaminen on myös lähellä sydäntä. Omasta työtilasta löytyy kaiken maailman tietokoneiden lisäksi XBox 360 ja puhelinyhteydet hoituvat tietysti HTC:llä. Mieluisin hilavitkutin on tällä hetkellä Suomessa hieman oudompi Dingoo A320 -käsikonsoli.

Miika Hokkanen
Miika Hokkanen

Miika Hokkasen löytää haahuilemasta Pohjois-Savon pieneltä paikkakunnalta nimeltä Vesanto. Tämä 17 vuotias nuorukainen käy paikallisen lukion toista vuosikurssia eli viralliselta nimikkeeltään on opiskelija, vaikka töissä onkin palokunnan hälytysosastolla sekä seurakunnalla hääräämässä. Miikan kiinnostuksenkohteita hän tuskin tietää itsekkään, mutta varsinkin arkipäivän kummalliset turhuudet sekä teknologian uusimmat omituisuudet saavat hänet rauhoittumaan paikalleen edes hetkeksi. Harrastuksia Miikalta löytyy useita, kitaran rämpytys, koneella istuminen ja ulkona liikkuminen nyt päällimmäisinä. Laitteita ei hänellä juurikaan ole, mitä nyt syystäkin iskunkestävä Nokia 5500, HP:n keskivertoläppäri ja muutama muu.

Sampo Kyyrö
Sampo Kyyrö

Sampo Kyyrö on eläin, koska päätti ottaa tärkeimpänä lukiovuotenaan kirjoituspaikan hilavitkuttimesta. Mutta koska 18-vuotias Sampo on gadget-miehiä Sampo tykkää naputella vaikka hieman kiireisemmässäkin ympäristössä. Häneltä löytyy kotoa monenlaisia kulkupelejä ihan perus polkupyörästä kuorma-autoon. Juttujen vääntämisessä avustaa uuttera kissa, jota Sampo kutsuu Pullaksi. (heijastuu tekstien hiiripainotteisuutena) Sohvan puolelta saa nopsa Sampo käsiinsä kaikkea ps2, tietokoneen ja sipsikulhon väliltä. Vapaa-aikanaan tämä yksilö joko kirjoittaa muutamaa viikoittaista juttuaan hilavitkuttimeen tai nauttii pelkästään rentoutumisesta. Jos aikaa jää yli, toki hän tykkää vastailla tietotekniikkaa koskeviin kysymyksiin eri keskustelupalstoilla. Jos aikaa jää yli…

Tuomas Ruuhijärvi
Tuomas Ruuhijärvi

Tuomas Ruuhijärvi on turkulainen nuori mies. Hän on vastikään täyttänyt 18-vuotta ja opiskelee lukiossa kolmatta ja viimeistä vuotta. Tuomas on kiinnostunut nykyistä ympäristöystävällisemmästä tekniikasta, visioista tulevaisuudesta ja siitä miten juuri tekniikan saavutukset jatkavat ihmiselämän helpottamista tulevaisuudessa. Viihdykettä iltoihin Tuomakselle tuo television alla huriseva Xbox 360. Puhumiseen, tekstailuun ja myös osaan nettiselailusta hän käyttää Nokia N73:aan, joka toimii matkan päällä usein myös musiikkisoittimena. Uuden Zeptolta vastikään tilatun läppärin myötä Tuomaksella on vihdoin edessä tervetullut tietokoneen vaihto. Läppäri lähtee postiin ilman käyttöjärjestelmää ja Tuomas elää paraikaa viimeisiä päiviään Windows-käyttäjänä, kun uuden koneen myötä vaihtuu käyttöjärjestelmä Linuxiin.

Tässä siis esittelyt tällä kertaa. luithan jo myös jutut  Hilavitkuttimen uudet bloggaajat esittelyssä, osa 2 ja Hilavitkuttimen uudet bloggaajat, osa 1?

Edellinen artikkeliMaailman syvin roskakori – melkein
Seuraava artikkeliMatty Martin: Punch, kamera joka rasteroi rei’illä