Samsung on esitellyt uuden pesukonemalliston, jonka suunnittelussa on keskitytty käytännöllisyyden lisäksi myös esteettisyyteen. Yritys palkkasi korealaisen muotisuunnittelijan nimeltään Andre Kim visioimaan uutta premium luokan Hauzen-sarjaa ja toden totta, mies teki sen mitä pyydettiin.

Heitä hyvästit tylsille valkoisille laatikoille kylpyhuoneen nurkassa. Ei enää koneen jemmaamista kodinhoitohuoneen nurkkaan. Tämän koneen paikka on paraatipaikalla keskellä olohuonetta, että vieraat voivat rauhassa laitetta ihastella ja kateelliset naapurit sen kiikareilla varmasti bongaavat.

SAMSUNG_1_jpg[1]

Laitteen tekniseen puoleen on myös panostettu. Samsungin patentoima iskunvaimennusjärjestelmä lupaa, että hädintuskin huomaat milloin kone on päällä ja energiankulusta on saatu kutistettua 35 % vastaavankokoiseen tavanomaiseen pesukoneeseen verrattuna.

Ai minkä hintainen? Tarkkaa hintaa ei ole tiedossa, mutta todennäköisesti hinnoittelu pitää huolen siitä, että ihan jokaisessa niemennotkossa ja saarelmassa näitä ei ihan heti tulla näkemään.

Lähteet: akihabaranews.com, square-mag.co.uk

Edellinen artikkeliMaailman pisin merenpäällinen maantie nousee Lähi-itään
Seuraava artikkeliHilavitkuttimen uudet bloggaajat esittelyssä, osa 1