acda_R2_fish_training_school

Akvaario on hieno asia omistaa. Kaloja on niin kiva katsella, kun ne liikkuvat ensin akvaarion vasemmasta nurkasta oikeaan… Ja sen jälkeen takaisin… Ja tuijottavat sitten tyhjyyteen. Äh, ei tässä ketään huijata. Koulutuksen aika!

R2 Fish Training School Kit -paketti sisältää kaiken, mitä tarvitaan fisun kouluttamiseen; ohje-DVD:n, syöttösauvan, opetustason ja sille yli 20 yhteensopivaa harjoitusvälinettä, ohjemanuaalin ym. Lähdesivuston mukaan kalan on mahdollista oppia niin limboamaan, pelaamaan jalkapalloa kuin noutamaankin. Puhumattakaan uimisesta renkaiden läpi tai koripallosta.

Videossa näkyvä kala on koulutettu käyttäen kyseistä tuotetta, eikä stuntteja tai erikoisefektejä ole käytetty. Think Geekin kaupasta setin voi hankkia itselleen 30 dollarin hintaan – ei muuta kuin tuunaamaan fisusta fiksua!

Lähde: www.thinkgeek.com

Edellinen artikkeliLamppu, joka vaatii verta
Seuraava artikkeliTarvitseeko lampun olla staattinen?

4 KOMMENTIT

  1. kyllä on helpottunu olo vähä ku tietää et jotkut kalat saa tekemistä 😀

  2. Miksei vaikka pelaamaan jääkiekkoa, kaveri teki aikanaan Toskalan Vesalle maaleja Nattarissa, ei se hyvä ollut, siitä huolimatta tienaa miljoonia änärissä, miksei kalalle voisi hankkia paremman tulevaisuuden?

  3. Sitten kun sulla on loppuun treenattu Pena-kultakala, viet sen Japaniin GST09:iin (Goldfish Skill Tournament 2009) kun toteat stadionille saavuttuasi sponsorin maksamalla Hummerilla, että kultakala on yhtä hölmistynyt olemassaolostaan kuin 3-tuntinen ihmislapsi napanuorassa riippuen.
    (”Yleisen luulon mukaan kultakalan muisti on noin kolme sekuntia, vaikka tutkimuksien mukaan se on noin kolme kuukautta.” Lähde: Wikipedia)
    Eli siinä menee kolmen kuukauden työ ja maine!
    Siinä sitten miettii että miksei ostanut sitä jokisimpukkaa.

Kommenttien lisääminen on estetty.