myphones_1

Musiikin kuuntelemisesta liian kovalla on varoitettu jo hyvin pitkään, mutta silti yhä suuremmin joukoin ihmiset pilaavat kuuloaan kuuntelemalla musiikkia liian kovalla äänenvoimakkuudella, koska jotenkin musiikki aina tuntuu kuulostavan sitä paremmalta mitä pidemmälle volyyminuppia vääntää. Lastensa kuulosta huolestuneet vanhemmat voivat kuitenkin nyt kääntyä Griffin Technologyn puoleen ostamalla lapsilleen kuulokkeet, joiden maksimivolyymi on rajoitettu 85 desibeliin.

Kuulokkeiden luvataan päästävän ulos aina yhtä hyvän kuuloista ääntä äänenvoimakkuudesta huolimatta. Lapsia ilahduttaa varmasti myös kuulokkeiden korvaosan vaihtopäälliset eri kuvituksilla. Vaihtopäällisiä voi tehdä myös itse. Korvatyynyjen luvataan myös olevan pesunkestävät, joten kuulokkeiden likaantuminen leikeissä ei haittaa.

Lähde: Griffin Technology (Gizmodon kautta)

Edellinen artikkeliArkkitehtuuria Dubaista
Seuraava artikkeliTestissä iPhone Spotify

6 KOMMENTIT

  1. hyvä idea, en tajua miksi kaikki huonontavat kuuloaan soittamalla musiikkia ihan täysillä…

  2. Harmittaahan se kyllä jos sitä ei kuule muuten. Mutta on se huomattu että nykykuulokkeilla ei pysty mitään kuuntelemaan melusassa ympäristössä. Paras idea ois vetää kuulosuojaimiin stereot.

  3. Ostaa suljetut kuulokkeet nii ei tarvi ulkopuolisesta mölystä piitata eikä siten nosta volyymia.

  4. pekuu: Näin juuri – esimerkiksi tavallisilla simppeleillä in-ear kuulokkeilla taustamelusta ei juuri ole haittaa ja volyymin voi pitää kohtuullisena. Aivan ykkösjuttu esimerksi humisevassa lentokoneessa tai junassa matkatessa!

  5. Ja itse asiassa noita oikeita kuulosuojaimia saa myös stereo-audiolla varustettuna, jopa BT-yhteydellä !

    Joku (taisi kyllä olla ko. tuotteita valmistavan yrityksen ingenjööri) kertoikin niitten kanssa musiikin kuuntelun olevan varsin mukavaa hommaa, kun ulkomaailman äänet vaimenee luokkaa 30dB 🙂

    Katu-uskottavuudesta en sitten tiedä kun kulkee kuulosuojaimet päässä kylillä, mutta ketäs se semmoinen edes kiinnostaa…

  6. Peltorilta ja husqvarnalta löytyy sekä BT yhteydellä, että normaalilla stereoplugilla olevia luureja. BT mallit luokassa 600euroa.. Radiopeltoorithan on joka duunarille tutut! Rautakaupasta satasella.

Kommenttien lisääminen on estetty.