astronautti

Oletko kiinnostunut erilaisista laitteista, peleistä ja vempeleistä? Onko tekniikka lähellä sydäntäsi, tai kiehtovatko sinua kaiken maailman omituiset ilmiöt? Mikäli vastaus ainakin yhteen edellä asetetuista kysymyksistä kyllä, ja olet lisäksi kiinnostunut journalistisesta työstä, niin nyt kannattaa pitää korvat höröllä!

Suomen suosituin teknologiablogi, Hilavitkutin.com etsii joukkoonsa uusia bloggaajia. Kaipailemme rentoon porukkaamme kirjoituskykyisiä ja luotettavia, ainakin yhteen sivustomme aihepiiriin intohimoisesti suhtautuvia laitefriikkejä. Juttujen kirjoitustahdin ja aiheet voit halutessasi valita itse hyvinkin vapaasti. Avustamme myös mieluusti alkuun, esimerkiksi kiinnostavien juttuaiheiden etsimisessä, jos haluat.

Varsinaista rahallista korvausta emme valitettavasti voi harrastelijavoimin ylläpidettyyn blogiin kirjoittamisesta tarjota. Sen sijaan voimme tarjota mahdollisuuden päästä kartuttamaan kokemusta journalistisesta työstä laitemaailman aitiopaikalta. Bloggaajillamme on esimerkiksi usein mahdollisuus päästä osallistumaan teknologia-alan pressitilaisuuksiin ja messuille lehdistön edustajana. Kirjoittajamme voivat myös mahdollisesti saada laitemaailman kuumimpia uutuuksia, tai esimerkiksi uusia konsolipelejä kotiin testattavaksi. Voimme myös kirjoittaa esimerkiksi suosituksia työnantajille Hilavitkuttimeen tekemäsi työn perusteella.

Mikäli olet tämän luettuasi edelleen kiinnostunut Hilavitkuttimeen bloggaamisesta, niin seuraava askel on luonnollisesti kertoa siitä myös meille.

Edellinen artikkeliIllusion Table on pöytäliina, joka ei pöytää tarvitse
Seuraava artikkeliCiscon Flip -videokamerat tekevät videoiden tuottamisesta lasten leikkiä!

17 KOMMENTIT

 1. jokin: Ei varsinaisesti ole. Jos olet kovin nuori, mutta kirjoituslahjoja riittää, niin voidaan jutella asiasta vaikka ennalta vanhempiesi kanssa. Yhteyttä suoraan vaan allekirjoittaneeseen, niin katsotaan kuinka päästään eteen päin.

 2. Jos on varman oloinen verbaalinen ilmaisukyky, niin ei ikä ole mikään edellytys. Tekstin kuitenkin täytyy olla hyvän tasoista ja aihetta tuntevaa.

 3. Voiko kirjoitella juttuja hilaavitkuttimista ja lähetellä niitä erkille sähköpostilla parin kuukauden välein?

 4. No mites, multa tulee kyllä hyvää juttua, välillä melko kaksimielistä ja pervoa, mutta minkäs ihminen luonnolleen mahtaa?

 5. ”Varsinaista rahallista korvausta emme valitettavasti voi harrastelijavoimin ylläpidettyyn blogiin kirjoittamisesta tarjota.”

  Minä kun luin kerran lehdestä että ihan kivasti Erkki tällä blogilla elelee?
  En sen perusteella ihan tyydy uskomaan tuohon.

 6. Kyllähän tuo aina kiinnostaa. Olen pitänyt omaa blogia jo jonkin aikaa (tai todellisuudessa tämänhetkinen on jo kolmas), mutta en ole sitä sen suuremmin hypettänyt. Aihealueena gadgetit, softa jne. tai it-alaan jollain tavalla liittyvä mielenkiintoinen ja ajankohtainen asia. Suomeksi siis kaikki mikä itseäni kiinnostaa.

 7. *.* ja Dave81: Laittakaahan sähköpostilla lyhyesti tietoa itsestänne, niin katsotaan hommaa eteen päin.

  Jammu: jätetään pervot jutut muille blogeille 😉

 8. Jänis: Valitettavasti niin paljon tuloja blogi ei tuota, että sillä kukaan elelisi. Jotain toki jää taskun pohjalle, mutta ei niin paljon että tämä vastaisi blogin eteen tehtyä työtä. Kyllä tämä siis edelleen lähinnä harrastusta on.

 9. Vois tulla, jos hilavitkuttimista kiinnostunut 17 vuotias elektroniikka-alan opiskelija kiinnostaa…
  Pitaa ilmotella —>

 10. Moderaattoreita sensuuriosastolla on tuntunutkin olevan suhteessa vähän liikaa, joten hienoa, että panostatte nyt sisältöön!

  Toivottavasti Hilavitkuttimesta tulee tätäkautta entistä parempi!

Kommenttien lisääminen on estetty.