Ongelmia Dallas Cowboysien stadionilla Windowsin kanssa

Dallas Cowboysien kotikentällä on 55-metrinen hd-näyttö. Jokunen aika sitten tuli ongelmatilanne kun vastustavan joukkueen pelaaja osui pallolla stadionin keskellä olevaan härpäkkeeseen. Säännöissä ei ollut mainintaa mitä tehdä tilanteessa. Näyttöä voisi nostaa niin, että siihen ei varmana osuisi, mutta se kustantaisi n. 2 miljoonaa dollaria. Jäämme seuraamaan tilannetta.

Oheinen kuva on toinen havainto samaisen stadionin näyttöongelmista. Mitä ilmeisimmin tällä kertaa Windows on tehnyt tenän ja kaatunut kesken kaiken. Nämä ovat kyllä loistavia paloja nykyteknologian lähihistoriassa. Nämä blue-screenit yms. nimittäin. Mikä muu yritys kuin Microsoft on saanut kyseenalaista mainosta suurten projisiointien kaatumisella. Tilannetta kuvaa mielestäni oivallisesti se, että kukaan ei pidä tällaista tekstiä yllätyksenä. Ovathan lähes kaikki tavanneet sen jo aiemmin kotikoneellaan.

Lähteet Gizmodo: Windows-virhe, Liian suuri näyttö?

Edellinen artikkeliTee-se-itse HDD pöytäkello
Seuraava artikkeliPerky Jerky on energia-kuivalihaa