Loopa Gyroscopic Toddler Bowls, kulhot jotka ovat aina oikein päin 2
Loopa Gyroscopic Toddler Bowls, kulhot jotka ovat aina oikein päin 1

Loopa Bowl on ovela kulho. Se toimii gyroskoopin lailla kolmea sisäkkäistä rengasta hyödyntäen. Näin vaikka kulhoa pitäisi missä asennossa tahansa, sisältö pysyy sisimmässä osassa, sillä sisin osa on aina kulhopuoli ylöspäin. Jos tämä selostus kuulostaa epäselvältä, niin vilkaiskaapa pikku video alta, niin asia selviää.

Mielestäni tätä innovaatiota ei ole kuitenkaan hyödynnetty ollenkaan tarpeeksi. Miksi laite on suunnattu lapsille? Tällaisia täytyisi olla joka paikassa missä kannetaan ruoka itsepalvelutiskiltä pöytään. Alkaen armeijasta ja työpaikoilta, yliopistolta, kouluista ja vanhainkodeista. Hintakaan ei ole kummallinen, 10 dollaria. Ovela keksintö ja mukava toteutus. Aina tarvitaan asioita jotka helpottavat elämää. Paitsi kansantansseja. Tai ehkä niitäkin tarvitaan. En tiedä.

Lähde: www.thinkgeek.com (via www.random-good-stuff.com)

Edellinen artikkeliNokia X6 viihdepuhelin Hilavitkuttimen hyppysissä
Seuraava artikkeliTunnelmia IFA 2009 -messuilta: 3D-televisiot tulevat!

12 KOMMENTIT

 1. Tuosta kannattaisi tehdä kahvikuppiversio. Ostaisin heti. Tulisi todella tarpeeseen töissä ja työtehokin paranisi kun ei aina tarvitsisi siivota kahvitahroja.

 2. Mistäs se gyroskooppi saa tehon pyörimiseensä ? Eikös Gyro tarkoita sellaista pyörivää hyrrää joka vastustaa sitten pyörimisakselinsa muutosta, ja tarvitsee jonkin verran RPMiä toimiakseen. Vai onko tässä kulhossa gyroa ollenkaan, onko vain kuluttajia viety harhaan nimeämisellä… Taitaa ollakin oikeastaan kyse Gimble tyyppisestä ripustuksesta (tällekin joku kertoo varmaan kohta oikean suomenkielisen termin) ja pohjapainoisesta peruskulhosta.

 3. Maksa: Otsikon ”Gyroscopic” kääntyy suomeksi gyroskooppinen, eli suuntansa avaruudessa säilyttävä. Gyroskooppi on kyllä hyrrä, joka on ripustettu vastaavanlaiseen kehikkoon. Kuva: http://tinyurl.com/n7xun4

  Tuotteen nimeämisessä ei ole mitään epäselvää, jos vain osaa peruskoulutason englannin.

 4. Vaikka tämä onkin kivan näppärä keksintö ja lelu niin ei näitä mun mielestä tarttis lapsille tehdä. Eikös juuri tällainen murokulhon kannattelu auta lapsien motoriikan kehitystä juuri tuossa kriittisessä kasvuvaiheessa. Mielummin tehtäisiin näitä sitten vaikka noihin kahvikuppeihin niinkuin tuossa aiemmin kirjoitettiin. Se, että ei kahvikuppi pysy oikeinpäin enää aikuisella iällä alkaa olla jo menetetty peli noin kasvamisen suhteen 😉

  Oluttuoppi versio voisi myös kiinnostaa joitain.

 5. Mahtaakohan tavarat pysyä kulhossa, jos tämän heittää tai tiputtaa maahan? Mutta eikös syöminenkin ole hiukan vaikeaa tällaisesta kupista, jos kuppi ns. ”keinuu” miten sattuu kun sieltä koittaa jotain ottaa?

 6. Meidän lapsille tulisi ekana (ja tokana) mieleen laittaa kulho pyörimään vimmatusti ja sitten laittaa sormi väliin ja murot&maito ympäri keittiötä… (tulevatkohan äitiinsä?)

 7. Ei tohon oikein muu kuin kiinteä ruoka sovi. Jos kovin nestemäistä niin kyllä se sieltä hölslähtää ulos, luulisin. Ja syöminen nimenomaan vaikeaa ainakin niitä loppurippeitä kun se keinuu kokoajan.

 8. Jamppa syötttää sitten koiralle suklaata…
  ”You can recognize that your dog has eaten a toxic dose of chocolate from the symptoms. Within the first few hours, the evidence includes vomiting, diarrhea or hyperactivity. As time passes and there’s increased absorption of the toxic substance, you’ll see an increase in the dog’s heart rate, which can cause arrhythmia, restlessness, hyperactivity, muscle twitching, increased urination or excessive panting.

  This can lead to hyperthermia, muscle tremors, seizures, coma and even death.”

  koira pois jampalta ja vankeutta!

Kommenttien lisääminen on estetty.