xbox_360_update

Markkinoiden pelikonsoleista Xbox 360 oli tänään päivitysvuorossa. Käyttöjärjestelmän uuden version myötä suurimpana uudistuksena konsolin xBox Live markkinapaikalle on ilmestynyt myyntiin ensimäistä kertaa kokonaisia Xbox 360 -pelejä. Hieman vanhempien pelien hinta on kaupassa asetettu 2400 Live -pisteeseen, eli euroiksi muunnettuna hinta on noin 30€ peliltä. Kauppapaikasta löytyy tällä hetkellä pelit: Mass Effect, Need for Speed: Carbon, Assassin’s Creed, BioShock, Call of Duty 2, Elder Scrolls IV: Oblivion, Lego Star Wars: The Complete Saga ja Viva Pinata.

Toisena mainittavana uudistuksena päivitys toi kauppaan mahdollisuuden ostaa oman avatar-hahmon koristeeksi vaatteita ja varusteita. Myös Xbox Live party -biletoiminto on saanut samalla kertaa parannuksia.

xBox-käyttäjäyhteisössä kokonaisten pelien ostoon liittyen on ehtinyt syntyä mutinaa. Tämä siksi, että pelit on hinnoiteltu melko eri tasolle xBoxin omistajan sijainnista riippuen. Yhdysvaltalainen pelaaja pääsee kokonaisiin peleihin käsiksi markkinapaikalla edullisimmillaan jo 15 eurolla, kun Australiassa kauapasta ladattavasta pelistä köyhtyy  jopa 60 euroa.

Mitäs te tuumaatte, mikä olisi sopiva hinta netin ylitse ladattavalle ”klassikkopelille”?

Edellinen artikkeliWatergate -vesiportti on vaihtoehto pyörivälle puomille
Seuraava artikkeliWendy’s Babies valmistaa realistisia, vastasynyttä vauvaa muistuttavia nukkeja