TASER Shockwave tainnuttaa useamman kuin yhden kerrallaan

Muistakaa sitten. Jos olette mielenosoituksessa ja näette tällaisia edessänne lähempänä kuin 8 metriä, niin kannattaa vaihtaa suuntaa. Jos toisessakin suunnassa on tällaisia, niin sitten lienee peli jo menetetty. Mikä ihme idea näissä tainnutusaseissa oikein on. Että pitää saada 12 laakia ampua kerrallaan. Kenties se on sitten se, että tämä on hyväksi etenkin USAssa, jolloin näitä käyttämällä voidaan luopua luoteja ampuvista aseista.

TASER Shockwave -järjestelmä kytkee yhteen 12 tainnutinta. Ja ideana on tietenkin myös tämä modulaarisuus laajemmassa mittakaavassa. Näitä voidaan nimittäin laittaa vaikka kuinka montaa riviin, ja kaukolaukaisu onnistuu 100 metrin päästä. Tällaisia siis suunnitellaan käytettäväksi väkijoukkojen hillitsemiseen. Myös käytön helppouteen on kiinnitetty huomiota ja tainnutukseen tarvittavat liikesarjat oppii parissa tunnissa.

www.taser.com (via dvice.com)

Edellinen artikkeliRolling Electric Cooler pitää juomat kylminä
Seuraava artikkeliPopcorn-kulho koripallopelillä