Uudenlainen moottoripyörän hybridi-istuin valloittaa maailmaa

Autoissa on tunnetusti mukavat istuimet. Ristiseläntuki ja niskan alueen pehmusteet toimivat äkkipysähdyksissä suojellen selkäydintä. Täytyy siis olla melko innovatiivinen persoona, että nämä voi yhdistää jouhevasti moottoripyörään. Pientä vaikeutta turvallisuutta silmälläpitäen tuottaa tietenkin turvavöiden puute sekä mahdollisuus pyörän kaatumiseen.

Mitä mieltä muuten olette, jos moottoripyörät keksittäisiin nyt, niin sallittaisiinko ne liikenteeseen? Eihän siinä ole mitään suojaa ympärillä ja milloin vain voi ajaa syvään kuoppaan ja ponnahtaa penkiltä maahan. Siinä menee kämmenet ihan asfaltti-ihottumaan. Ja hirveä pärinä, mistä on mm. keskusteltu hesarissa viime aikoina.

Lähde: gizmodo.com

Edellinen artikkeliGet Naked Bikini -vedessä liukenevat bikinit
Seuraava artikkeliDoggieLoverDoll on seksilelu koirille

14 KOMMENTIT

 1. Jos moottoripyörät keksittäisiin nyt, niitä EI TODELLAKAAN sallittaisi tieliikenteeseen. Sama polkupyörien kanssa.

 2. Todellakin sallittaisiin, tosin ei Suomessa. Maailman teille tulee vielläkin sellaisia värkkejä että huh huh.

 3. Kun ottaa huomioon minkälainen holhousyhteiskunta Suomi on, niin aivan varmasti täällä kiellettäisiin moottoripyörät jos ne olisivat uusi keksintö. Vielä kun valtaosa päättäjistä on juuri niitä tätiä/setiä joita pieni pärinä pelottaa.

  Onhan siinä kieltämättä isompi loukkaantumisen ja kuoleman riski kuin autoilussa, mutta jos jatketaan kaiken kieltämistä ja rajoittamista niin pian kukaan ei saa poistua kotoaan ilman kokovartalopanssaria ettei mitään vaan satu. Juokseminenkin on selvästi vaarallisempaa kuin kävely, joten ei muuta kuin kieltoa kehiin.

  Itse istuin on kyllä äärimmäisen typerän näköinen. Vaikka onhan noita vähän vastaavia olemassa jo isoissa matkasohvapyörissä ihan vakionakin…

 4. Koska saamme nähdä makuu-moottoripyörän, polkupyörä sovellutuksiahan niistä jo on olemassa.

 5. Itsellä oli Suzuki pv:ssä vastaava ”viritys” jo n. 15 vuotta sitten. Ei ollut hyvä idea, koska kiihdyttäessä meinasi keula nousta hallitsettomasti (n. 8 hv irtosi koneesta).

 6. On kyllä epäkäytännölisen ja ruman näkäkönen viritys. Niinkuin Jarmo jo totesi, että eipä toi paljoo auta, ku selkä ei osu ees selkänojaan, ehkä liikennevaloissa, jos niissäkän 😀

  Niin ja kakspyöräsieä ei todellakaan hyväskyttäis suomen tieliikenteeseen, jos ne nyt tulis uutena keksintönä. Suomen tieliikenne laki on suoraan sanottuna pers**stä. Toki muualla mailmassa sallittaisiin 😀

 7. Toisaalta täällä kyllä sallitaan kaiken maailman romuautot vaikka uudet olisivat huomattavasti turvallisempia.

 8. Jos pitää tommonen penkki olla niin yhtä hyvin voisi autoon vaihtaa…

 9. Mutta Jos Jalankulku keksittäisiin NYT, sallittaisiinko se? Jalankulkuhan osaa olla nykypäivänä hyvin terveydelle haitallista puuhaa…

 10. On se kyllä niin väärin, kuin valtio holhoaa kansalaisia, kuin pieniä lapsia. Moottoripyörällä matkustaminen vaarantaa kuskin itsensä, ja jos kuski haluaa vaarantaa oman henkensä, ilman että vaarantaa muiden henkeä, niin miten tälläisen voisi edes kieltää? Silloinhan ei saisi tehdä mitään, koska kaikessa on joku vaara. Ja kansalaisten holhoaminen on kyllä jo niin yli suomessa, että huhhuuh. pitää meitä varmaan ihan helkkarin tyhminä, kun pitää kaikessa holhota.

Kommenttien lisääminen on estetty.