doggie_lover_doll

Myös lemmikkieläimillä, kuten koirilla on tarpeita. Ihan niin kuin ihmisilläkin. Toisin kuin ihmiset, niin koirat eivät kuitenkaan kykene syömään ruokailuväleineillä, puhumaan, tai hallitsemaan seksuaalisia himojaan. Koiran tarpeiden myötä ilmenee näin tilanteita, jotka ovat vähintäänkin epämukavia koiran huomion kohteeksi joutuneille. Miksi siis lemmikistään välittävä omistaja ei pitäisi huolta myöskin koiransa seksuaalisista tarpeista? Helposti tämä voisi onnistua vaikkapa hankkimalla koiralle tällaisen, DoggieLoverDoll -seksinukkekoiran. Sitä sitten voi koira rauhassa nylkyttää kotona tarkoitusta varten varatussa rauhallisessa tilassa. Saavat paikalle sattuneet vieraat ja muut koiran huomiota ihan syystä välttelevät olla rauhassa.

Hot Dog Seksilelu Koirille Superkauppa.fi verkkokaupassa

Edellinen artikkeliUudenlainen moottoripyörän hybridi-istuin valloittaa maailmaa
Seuraava artikkeliNikon Coolpix S1000pj on videoprojektorilla varustettu digipokkari

15 KOMMENTIT

  1. ”Omistajan jalasta tehty muovinen kopio olisi ajanut saman asian” Conan O’Brien

  2. Tuohon kannattaisi ehdottomasti liittää liikeenergiasta virtaa saava USB-hubi johonka saa kätevästi laitteen lataukseen, ”hei mopsi menehän lataamaan isukin kännykkää siitä” ja voisihan sitä koirasta saatavaa lientä käyttää biokaasu rektorin voimanlähteenä, hym!

  3. Siihen USB-hubiin voisi sitten liittää vaikka köyrivä koira -laitteen…

  4. …joka laitetaan koiran oman huoneen ulkopuolella, jolloin näkee helposti köyrivä koira -laitteesta milloin huoneeseen ei pidä mennä, ettei häiritse koiran puuhia.

  5. Kai tuossa nyt liukkaria käytetään, muutenhan koirulilla olis kipeetä menoa

  6. Niimpä. Siis ne ihmisten barbarat vasta sairaita ovatkin. Kyllä toikin vähä koomiselta näyttää mutta olis se kymmenen kertaa parempi ku se että koira nylkyttää sun jalkaas..
    ..tai mistä kukakin tykkää..

  7. puolet ihmisistä täälä varmaan haluaisi nuolla sen puhtaaksi koiransa jäljiltä…

Comments are closed.