doggie_lover_doll

Myös lemmikkieläimillä, kuten koirilla on tarpeita. Ihan niin kuin ihmisilläkin. Toisin kuin ihmiset, niin koirat eivät kuitenkaan kykene syömään ruokailuväleineillä, puhumaan, tai hallitsemaan seksuaalisia himojaan. Koiran tarpeiden myötä ilmenee näin tilanteita, jotka ovat vähintäänkin epämukavia koiran huomion kohteeksi joutuneille. Miksi siis lemmikistään välittävä omistaja ei pitäisi huolta myöskin koiransa seksuaalisista tarpeista? Helposti tämä voisi onnistua vaikkapa hankkimalla koiralle tällaisen, DoggieLoverDoll -seksinukkekoiran. Sitä sitten voi koira rauhassa nylkyttää kotona tarkoitusta varten varatussa rauhallisessa tilassa. Saavat paikalle sattuneet vieraat ja muut koiran huomiota ihan syystä välttelevät olla rauhassa.

Hot Dog Seksilelu Koirille Superkauppa.fi verkkokaupassa

Edellinen artikkeliUudenlainen moottoripyörän hybridi-istuin valloittaa maailmaa
Seuraava artikkeliNikon Coolpix S1000pj on videoprojektorilla varustettu digipokkari