Dirk Auer rakensi vuoristorata-luistimet ja pyyhälsi 860 metriä minuutissa 2

Dirk Auer rakensi vuoristorata-luistimet ja pyyhälsi 860 metriä minuutissa 1

Saksalainen Dirk Auer sai loistavan idean nostattaa adrenaliinia. Hän on aiemmin harrastanut kaikenlaisia vauhtilajeja, mm. tullut hinatuksi 305 km/h vauhdilla Porsche GT2:n perässä. Kahden kuukauden suunnittelutyö ja 110 tunnin rakentelu tuotti tuloksena rullaluistimet, jotka sopivat Stuttgartin Trips Drill -huvipuiston 860 metriä pitkään Mammutti-vuoristorataan. Rakennustyö oli intensiivistä, mutta turvallisuus ei ollut mitenkään varmaan, nimittäin esimerkiksi radassa ulos työntyvä naula olisi helposti keikauttanut hänet sivuun radalta.

Mutta kuten arvannette, lasku sujui ongelmitta. Ja pikaisesti. Suurin alastulo oli 30 metrin korkuinen. Siinä Dirk saavutti 90 km/h huippunopeuden. Radan kiertäminen kesti yhteensä noin minuutin. Melkoinen suoritus aina ideasta varsinaiseen laskuun. Itse en lähtisi kokeilemaan. Riittää nimittäin mennä vuoristorata tavallisesti vaunussa. Ehdottakaapa joku, jos Linnanmäki lähtisi mukaan projektiin.

Lähde: www.dailymail.co.uk (via dvice.com)

Edellinen artikkeliOnko lihaskäyttöinen Shweeb henkilöliikenteen tulevaisuus?
Seuraava artikkeli49 porttinen USB-hubi todelliselle USB-laitenarkkarille

11 KOMMENTIT

  1. Siis aivan käsittämättömän siistiä! Tuota haluaisin ehdottomasti kokeilla!

  2. Tuossa kun horjahtaa vahingossa niin seuraukset voivat olla aika vakavia tuossa vauhdissa

  3. Eikös tuo näytä hieman Powerparkin Thunderbird vuoristoradalta? Lillbacka mukaan rakentelemaan vuorustoratarullaluistimia 🙂

  4. Onko tuota videota missään näkyvissä kun ei anna näyttää ainakaan minulla tuota youtube videota.

  5. Tjoo, tykkään kaikesta hullusta, mutta toi on kyllä mielipuolista. En voi oikein ymmärtää. Tossa kun kaatuu, on henki pois, on nimittäin sen näköisiä noi poikkipuut ja pudotus on varmaan melkoinen sieltä välistä.

Kommenttien lisääminen on estetty.