Aïssa Logerot: Madame est servie -silityslauta-peili

Eivät ole vielä lähteneet asuntojen hinnat laskuun, ainakaan Helsingissä, tietääkseni. Neliöistä saa siis pulittaa järjettömän määrän rahaa. Pariisilainen muotoilija Aïssa Logerot on suunnitellut tämän Madame est servie -hybridin, jossa yhdistyy peili ja silityslauta. Tällaiset keksinnöt ovat siitä hyviä, että säästävät tilaa huoneistossa. Esimerkiksi itselläni on ollut silityslauta keittiössä valmiudessa jo viikon verran. Pitäisi silittää 4 paitaa, mutta ei vaan ole ehtinyt. No eipä ole ehtinyt muutenkaan paljoa tehdä mitään kotona. Juu.

Lisäoivallus tässä innovaatiossa on tietenkin se, että silittäminen ja peilaaminen ovat usein jaksollisesti tapahtuvaa toimintaa.

Lähde: www.aissalogerot.com

Edellinen artikkeliResident Evil Comic-Con T-paita päästää irti sisäisen zombin
Seuraava artikkeliIsoveli valvoo kameralla ja sensoreilla tulevaisuuden työpaikalla

7 KOMMENTIT

  1. Ideana loistava, vuodesohvan tasoa!

    Datan kanssa samaa mieltä että tositoimissa on varmasti kiikkerä, kyllä kunnon silityslautaan tarvitaan ristituki yhden pisteen sijaan.

    Itsellä on silityslauta toiminut lähinnä käyttövaatteiden säilytystelineenä…

  2. Kätevä… tahtoo 🙂
    Toivottavasti on vaan tukeva kun silitysrauta ”moodissa” 🙂

  3. Meillä on hyllystä ulosvedettävä silityslauta. Se on kätevä. Samanlainen kuin esim, se missä haarukoita ja veitsiä säilytetään, mutta sieltä tulee tukevalla teleskooppimekanismilla silityslauta. Ihme ettei niitä juuri näe. Kellä lienee patentti.

  4. On kyllä kätevä ajatus, mutta kyseisen malli ei näytä kovin tukevalta? 😀 Tai ehkä vain olen perinteisten silityslautojen ystävä.

Kommenttien lisääminen on estetty.