suden_virtsa_kanisteri

Internetin supermarketit ovat pullollaan mitä kummallisimpia ostettavia asioita. Vai olisitko ikinä ikinä osannut etsiä Amazon.com verkkokaupasta kanisteritavarana myytävää sudenvirtsaa?

Kyseessä ei kuitenkaan ole mihinkään perversioiden täyttämiseen tarkoiettu tuote, vaan ilmeisesti paras täysin ekologinen torjunta-aine istutuksista selvää tekeviä peuroja vastaan. Eli puutarhanhoitoon nääs. Hintaa $31,35 Amazon.com -verkkokaupassa

(kautta: random-good-stuff.com)

Edellinen artikkeliUSB-kahvinjäähdytin
Seuraava artikkeliOudoimpia netissä myytäviä asioita, osa 2: Purkitettua uraanimalmia säteilymittareiden testaamiseen

5 KOMMENTIT

  1. Voi pikku susi hukkasia :O Mitenköhän ne ovat tuon virtsan saaneet kerättyä, kun yhdestä sudesta ei varmaan kauheasti tule… ja nehän puree, jos menee tuommosen kanisterin kanssa heilumaan lähettyville :O

  2. Synteettistä suden virtsaa myy Suomessa muutama torjunta-ainetukku, joten sitä ei välttämättä tarvitse lähteä etsimään nettikaupoista. Ihan googlella löysin.

  3. Katsoin netistä pikaisella haulla ”wolf urine collecting” ja sain selville että tarhan lattialla on rännit joita pitkin se menee johonkin sammioon, eihän se haittaa jos mukaan vähän epäpuhtauksia menee, koska ei sitä juotavaksi ole tarkoitettukaan.

    Suden metsästäminen ja huumaaminen tuntuu turhan kovalta työltä kun yhdestä sudesta saa varmaan desin verran tavaraa, joten 5 litran pönttöä varten pitäisi metsästää ja huumata 50 sutta.

Kommenttien lisääminen on estetty.