Viimein on saatu pizza-uuni autoon: Porta-Pizza Oven

Muistanette vielä erään parhaista elokuvista: Pidä huivista kiinni, Tatjana. Haaveilimme aikoinaan kovasti autokahvinkeittimestä, mutta asia jäi haaveen asteelle.

Mitä ilmeisimmin Amerikkalainen vastine kahvinkeittimelle voisi olla pizza-uuni autoon. 12 voltin sähköllä lämpenevät elementit käristävät roiskaletta sekä ylä- että alapuolelta, joten paistotulos lienee melko tasainen. Taittuu kokoon ja kantokahva, helppo puhdistaa. Sopii siis siistimpäänkin autoon. Hintaa laitteella on 36 dollaria.

Lähde: www.stupidiotic.com

Edellinen artikkeliItalialaismies yritti paeta vankilasta radio-ohjattavan ilmalaivan avulla
Seuraava artikkeliChrome OS on Googlen uusi tietokoneen käyttöjärjestelmä

20 KOMMENTIT

 1. No tuotahan voi soveltaa varmaan muihinkin ruokiin ja tämän voisi ottaa mukaan vaikka veneeseen jos omistaa siellä tupakansytyttimen.

 2. Miksei tätä ole integroitu hanskalokeroon?, konehuoneen puolelta löytyy hyvää käyttämätöntä lämpöenergiaa ja lämpövastuksilla voidaan tehostaa toimenpidettä. Eipä se kahvinkaan keitin nyt varmaan mikään mahdoton kapistus olisi toteuttaa, jos joku vaan jaksaisi vähän vaivaa asian eteen.

 3. Joskus vuosia sitten kokeeksi ostettiin sellainen tupakansytyttimeen kytkettävän kahvinkeittimen. Tulos oli, että kaikki vesi höyrystyi ennen kuin oli ainoatakaan tippaa pannussa….meni samantien takaisin kauppaan.

 4. Onhan ainakin Ranskan vähän pienemmissä kaupungeissa ollut jo vuosikausia pakettiautoja pizzauuneilla. Piippu vaan katolla ja siellä pizzat paistuvat puu-uunin tulella. Auton kyljessä on luukku, josta niitä pizzoja voi sitten ostella.

  Kai sellaisen voisi sitten vääntää omaankin autoon, jos tarpeelliseksi katsoisi.

 5. Kyllähän niitä kahvinkeittimiä on ollut saatavilla autoon jo parin vuoden ajan… Jonkun kympin maksoi.

 6. vanha juttu. meidän Lada Nivassa oli samankaltainen uuni. ulkomuodosta päätellen se oli jostain 80-luvun hämäristä…

 7. Taitaa tehot loppua kesken… normaalista tupakansytyttimestä kun tulee sellaiset 60-150W tehoa, automallista riippuen. Pizzauuni tai kahvinkeitin vaativat 1000-2000 wattia toimiakseen jotenkin järkevästi.

  Normaaleissa, verkkokäyttöisissä veden- ja kahvinkeittimissä on tehoa yleensä n. 2000W ja se keittää puoli litraa vettä ehkä n. 5 minuutissa. Tästä voi laskea, että 100 watilla menee reilu puolitoista tuntia…

  Samoin jos 1500W tehoinen uuni paistaa pitsaa vartin, niin 100W tupakansytytinuunissa kestää melkein neljä tuntia…

 8. Juu, en suosittele…

  Joskus vuonna miekka ja kuokka tuli ostettua huoltoasemalta vedenkeitin. Lopputulos: Istuimme tien laidassa pimessä juomassa käden lämpöistä sitruunateetä naamat happamana ja pohdimme saisiko samasta paikasta sopivia sulakkeita. Lämpeni nimittäin auton johdot enemmän kuin keittimen vastus konsanaan.

 9. Ei varmaan kannata käyttää tuota, jos auto on pois päältä. Voisin uskoa, että imasee äkäsesti akun tyhjäksi 😀

 10. enpä usko että tuolla sisällä on mitään invertteriä tai muuta. ostaisi edes kunnon töpseli uunin ja invertterin!

 11. No invertteri pahentaisi omien häviöidensä myötä asiaa entisestään. Tupakansytyttimestä tulee tehoa edelleen vain 100-200wattia. Sitten käryää johdotukset. Suoraan akun napoihin kiinni paksulla kaapelilla, niin kyllä se kilowatin tehokin on mahdollinen ainakin hetkellisesti. Laturi ja akku vain eivät varmaan hirveästi iloitse moisesta lisärasituksesta.

Kommenttien lisääminen on estetty.