Atari wallet - ET the Extra Terrestrial, Atari-pelikasetti-lompakkoja

Etsy tuo luoksemme jälleen kekseliäiden käsityöläisten tuotoksia. Tässä Atari 2600:n videopelikasetti on muunnettu lompakoksi. Sinällään harmillista, että peliä ei pääse enää pelaamaan. Tosin olisivatko nuo pelit kuitenkaan enää niin koukuttavia, kun ne oikeasti näkisi uudelleen. Aika kultaa muistot, ja kenties onkin parempi, että pikselömössö-pelikasetit laitetaan palvelemaan muuta tarkoitusta. Näin voimme säilyttää nostalgian ja kuitenkin olla peliä lähellä.

Yhdestä kasetista valmistettuun lompakkoon mahtuu 6-8 luottokorttia sekä 15-20 seteliä. Saatavana 12 eri pelikasettivaihtoehtoa 55 dollarin kappalehintaan.

Lähde: www.etsy.com

Edellinen artikkeliKuinka virkkaat silmämunan?
Seuraava artikkeliBird-B-Gone on auringon valosta latautuva variksenpelätin

1 KOMMENTTI

 1. Itse asiassa E.T. Atari 2600:lle oli niin huono että se oli ainakin osasyyllinen vuoden 1983 ’video game crashiin’. Ei tätä kukaan haluaisikaan pelata. Atari valmisti kasetteja aivan liikaa ja kun ne eivät myyneet, Atari hautasi suuren määrän niitä New Mexicossa eräälle kaatopaikalle.

 2. Turha surra ettei peliä pääse enää pelaamaan. Jo aikanaan tuo peli oli kräppendaalia, kun tipuit kuoppaan, oli juttu siinä. Ylös et päässyt ja muutenkin ihan ufo (heh heh) peli kun ei oikein tiennyt mitä pitäisi tehdä.

 3. ostakaa minulta 45€ kpl cd koteloon tehtyjä lompakoita tai mitta tilaus työnä ihan mistä esineestä vain kunhan hinnasta sovitaan 😉

 4. Mulla olis myytävänä videokasettien pahvisiin koteloihin tehtyjä lompakoita hintaan 75€/kpl

 5. Uusiokäyttö on aina kunnioitettavaa, mutta tuo ei kyllä näytä kauhean käytännölliseltä. Kotona voisi vielä mennä hyllyn koristeena.

 6. ”Itse asiassa E.T. Atari 2600:lle oli niin huono että se oli ainakin osasyyllinen vuoden 1983 ‘video game crashiin”
  Tämähän on siis huononpi kun atari 2600 pacman joita tehtiin enenmän kun itse laitteita.

 7. Nyt täytyy kyllä myöntää, että tämän kyseisen pelimodulin raiskaaminen ei edes harmita, hyvä että vihdoin sille on löytynyt hyvä käyttö.

  Tämähän on ehdottomasti historiallisesti merkittävä peli, joten hintakin lienee jotenkin selitettävissä.

  Eikös tämä lisenssi hirvitys ole äänestetty jopa pelialan suurimmaksi mokaksi kautta aikojen?