img22m[1]

Vaikka kätevä grillimestari pyöräyttääkin hiilloksen ylle asetetulla perusritilällä lähes tulkoon minkä annoksen tahansa,  niin jauhelihapohjaiset valmisteet aiheuttavat helposti harmaita hiuksia taitavimmallekin grillikokille. Varsinkin hieman harvemmalla grilliritilällä operoidessa saa olla melkoisen tarkkana, jos aikoo vältään jauhelihaluomusten valumisen ritilän lävitse hiillokseen. Juurikin tästä syystä moni on tähän asti tuskin edes uskaltanut haaveilla mehevien lihapullien valmistamisesta grillissä?

Tämän tuoreen innovaation ansiosta lihapullat ovat kuitenkin helposti kenen tahansa grillimestarin haltuun otettava grilliherkku. Meatball Grill Basket on yksinkertainen, halsterityyppinen grillipidike, jonka sisuksiin mahtuu kerrallaan 12 mehevän kokoista lihapullaa, ilman pelkoa että pullat tipahtelisivat kesken valmistuksen tuleen. Tätä grilli-ihmettä on saatavilla Williams-sonoma -verkkokaupasta vajaan 50 dollarin hintaan.

Makoisia grillihetkiä!

Edellinen artikkeliUudenlainen laihdutusvyö auttaa rasvan polttamisessa
Seuraava artikkeliBeard Head Knit Cap, viiksi-parta-huppu