Uudenlainen laihdutusvyö auttaa rasvanpoltossa

Kumiverkko jakaa käyttäjän alavartalon pieniin kumpuihin, jolloin rasvan palaminen on tehokkaampaa jumpatessa. Näin ainakin väittää tämän laihdutustuotteen japanilainen myyjä. Vyötä on saatavana kahden tai kolmen rivin versiona. Sitä saa myös laventelintuoksuisena. Ilmeisesti asiaa on tutkitta ja vyö toimii ainakin jollain kohderyhmällä.

Ja onhan tämä sen verran hullun näköinen keksintö, että pakko sen on melkein toimiakin. Sitä voi tilata japaninkieliseltä sivustolta, johon on linkki lähteessämme. Sivusto kaatoi oman selaimeni, joten tässä sitä ei nyt ole suoraan.

Lähde: www.weirdasianews.com

Edellinen artikkeliSippin’ Seat, häppää istuimesta
Seuraava artikkeliLihapullagrillihalsteri

1 KOMMENTTI

  1. Taitaa näyttää ainakin 12-packilta 😀 , mitä läskimpi tyyppi, sitä isommat ”packit..”

  2. Näyttää ihan niiltä muoviverkoilta, joilla oluttölkit kiinnitetty toisiinsa.

    OT: Keksitpä ovelan tavan huijata ihmisiä käymään tuolla kämäisellä pelisivullasi? ”Toimii ellei ole feikki”, no shit sherlock, ihan itsekö keksit?

  3. Eikö samalla idealla tosiaankin saisi tehtyä samankaltaisen ”sikspäk” vyön jolloinka läskistä saisi tursutettua oikein komeat ”tyynyt” kireän paidan alle… (c:

  4. Sitte kävis vielä ottamassa aurinkoa toi päällä niin tulee kunnon palvikinkku.

  5. Japsit on niin japseja, tosin tämä tuote on tarkoitettu muille kuin japseille. Ylipainoisuus ei ole kovin yleistä Japanissa (mutu-tuntumalla)

  6. On niitä läskejä japanissakin. Nuo mallit noissa kuvissa eivät tosin mitenkään merkittävän ylipainoisia ole. Kiinasta on hyvää vauhtia tulossa maailman läskein maa. Yhden lapsen politiikan on syntynyt sukupolvellinen hemmoteltuja ipanoita jotka ovat aina saaneet mitä ovat keksineet pyytää, esimerkiksi mäkkärisapuskaa päivittäin. Lasten läskileirit ovatkin nousemassa tuottoisaksi bisnekseksi kiinassa.. Sinne markkinoimaa vöitä.

  7. Thorilla oli keikallaan feikki-8 pakki, ennen oli toki toisin. Jossain vaihteessa ammatti-sumoon vaadittiin japaninkieli taito kun 200-300kg –> 2 metrin pituuden tuolla puolen olevia samoalaisukkoja alkoi ilmaantua, japanilaiset kun ei kasva sellaisiksi.