Combimouse on hassu hiiren ja näppäimistön yhdistelmä

Juuri kun luulimme, että hiirtä ei voi enää uudistaa, tuli Scope Node -hiiri, jossa ”pallokohta” oli kuin kynän pään kohdalla. Nyt Combimouse on tulossa markkinoille ja tämä se vasta hämmästyttävä laite onkin. Näppäimistö on jaettu kahteen osaan, josta oikean puoleinen osa toimii sekä hiirenä että näppäimistönä. Kun käyttäjä nappaa oikealla olevasta hiirestä kiinni, se kytkeytyy automaattisesti hiireksi ja näppäimet i, o, j, k, l ja < "muuttuvat" hiiren napeiksi. Prototyyppiä on testattu menestyksekkäästi Wichita State Universityssä ja mitä ilmeisimmin tämä on tulossa markkinoillekin. Ettei vain olisi kuitenkin yritetty keksiä toimivaa pyörää uudestaan, joka on siis erillinen näppäimistö ja hiiri. Hatunnosto kuitenkin kunnianhimoiselle hankkeelle! Lähde: www.combimouse.com (via www.slipperybrick.com)

Edellinen artikkeliThe 40 Second Electric Toothbrush on neljä harjaa yhdessä
Seuraava artikkeliRadio-ohjattava RMS Titanic on 1,8 metriä pitkä

18 KOMMENTIT

 1. ja tätä on sitten vähän huono käyttää muualla kun pöydällä. itse operoin sohvalta syli/käsinoja yhdistelmällä että ei taida ihan tähän sopia. kai nuo sitten pöydällä menee, onpahan vaikeempi hukata hiirtä kun on tuon kokonen.

 2. vielä jos tuo toinenkin kävis hiirestä niin vois operoida koneella kahden käden, ja siis samalla kahden hiiren, avulla.. Siinä sitä olisi jo jotain 🙂

 3. Kaks hiirtä ja samanlaiset multi-touch-ele-ominaisuudet ku uuesa Macbookisa.

 4. Uskoisin, että tämä tulee syrjäyttämään perinteisen hiiri-näppäimistö -yhdistelmän lähivuosina. Loistava keksintö!

 5. Tilaa tuolla SAATTAISI säästää, riippuu ihan siitä että miten nopeasti tuo ”muuttuu” hiireksi ja taikaisin, ja että miten nopeasti siihen myös ihminen tottuu…

 6. Aika säkkiä. Eikö tuosa käy nii, että kun yrittää nuolinäppäimiä käyttää nii se luulee että sen pitää muuntautua hiireksi ja sitte ei voikkaan käyttää niitä?

 7. Näppäimistön kahtiajakamisen keksimiseen meni siis kauemmin kuin atomin jakamisen keksimiseen (kummatkin keksittiin siis alunperin 1800-luvulla (atomi konkreettisesti, käsite on antiikinaikainen).

 8. ”Näppäimistön kahtiajakamisen keksimiseen meni siis kauemmin kuin atomin jakamisen keksimiseen (kummatkin keksittiin siis alunperin 1800-luvulla (atomi konkreettisesti, käsite on antiikinaikainen).”

  Itseasiassa noita katkastuja näppäimistöjä on ollu iät ja ajat.

 9. Saattaa hyvinkin mennä hankintaa. Nykyään mulla on töissä sellainen keskeltä jaettu näppis, mutta tälläinen jossa saa nuo palaset enemmän erilleen olisi plussaa. Tuossa voi hakea itselleen juuri sen oikean asennon kirjoittamiseen. Lisäksi tuo että hiirikäsi voi olla aina näppiksen tuntumassa kuulostaa hyvältä. Nykyisessä näppiksessä miinusta on juuri se kun hiiri on erillisen numeronäppiksen takia niin ”kaukana” käsistä. Ainoa mikä tuossa mietityttää on oikean ranteen tuki, eli voi olla että tulee samalla painaneeksi noita nuolinäppäimiä kun kirjoittaa. Kokeiltava tätä kuitenkin on. Kotiin en kyllä varmaankaan hommaisi.

 10. Koko hiiri joutais mun mielestä romukoppaan, tarkan työn tekemiseen todella onneton kapistus.

Kommenttien lisääminen on estetty.