sony-e309-keynote-1073-rm-eng1

Microsoftin esiteltyä maanantaina oman, Project Natal -nimisen pelaajan liikkeisiin perustuvan ohjaimensa, on Sony esitellyt omansa, Nintendo Wii -ohjainta jäljittelevän ohjainkonseptinsa Playstation 3 konsolille vain päivän viivellä tiistaina.

Toisin kuin Project Natal, Playstation Motion Controller -työnimellä kulkeva ohjain vaatii pelaajan käteen edelleen erillisen kapulan, jonka perusteella pelaajan liikkeet tunnistetaan. Sonyn uusi peliohjain hyödyntää niin ikään jo markkinoilla olevaa Sony Playstation Eye -kameraa, joten uutta erillista sensoria television päälle ei tarvita. Näkyvimpänä erikoisuutena ohjaimessa on väriä vaihtava, valaistu pallukka, joka auttaa kameraa tunnistamaan tarkasti pelaajan liikkeet. Ohjaimeen sisällytetyt ohjainpainikkeet mahdollistavat tämän käytön myös esimerkiksi ampumapeleissä. Markkinoille Sonyn uutta ohjainta on lupa odottaa 2010

Ohessa videota Sonyn uudesta ohjainkonseptista

n

{democracy:204}

Kautta: engadget.com

Edellinen artikkeliDarth Vader Back Buddy, siellä se roikkuu, pahis selässä
Seuraava artikkeliMoottoroitu uimapatja-sohva päivittää uima-allastarpeet