Toimitukseemme saapui äskettäin testattavaksi Philips NP2500 -verkkomusiikkisoitin. Tässä esimakua laitteen tulossa olevalle testille soittimen laatikosta poiston muodossa. Jutun kommentteihin on myös lupa laittaa laitteeseen liittyviä kysymyksiä varsinaista testausta ajatellen.

Edellinen artikkeliMoottoroitu uimapatja-sohva päivittää uima-allastarpeet
Seuraava artikkeliTulosta ja askartele aurinko ja kymmeniä muita hienoja juttuja!

15 KOMMENTIT

 1. Ensimmäisenä tuli mieleen hinta. Toiseksi tuli mieleen että parhaat arvostelut on yleensä sellaisia missä testattua laitetta verrataan yhteen tai useampaan kilpailijaan.

 2. En oo ikinä oikein ymmärtäny näitä unboxing-videoita, joita netti on pullollaan. Tässä sentään tuli lopussa pointti: Saada kysymyksiä laitteesta -TESTAUSTA- silmällä pitäen.

  Johon liittyen… Dave81, Testaus ja Vertailu ovat eri asioita. Tarkoitus ei liene löytää parasta mahdollista nettiradiomasiinaa, ainoastaan testata tuo Philipsin viritelmä.

  Arvostelussakaan ei välttämättä tarvitse suhteuttaa laitetta muuhuin kuin kirjoittajan omiin subjektiivisiin mielipiteisiin siitä mitä on tehty ja miten.

  Joka tapauksessa näytön resoluutio? Toistaako toi kotimaisiakin nettiradioita vai esim pelkkiä shoutcasteja vai miten se ne hakee? Kuinka automatisoitua lienee kanavahaku? Voiko lähetyksiä tallentaa?

 3. E: Pitää paikkaansa ja tiedän kyllä että ovat eri asioita. Sanon vain että kun on vertailukohde on myös helpompi tehdä johtopäätöksiä laitteesta jollaista ei ole koskaan omistanut. En usko että kovinkaan moni tässä vaiheessa omistaa verkkotoistinta tai nettiradiota. Eli tämä vertailu olisi oiva lisä. Ihan vaikka vain paperilla vertailla speksejä tms.

 4. Kiva olisi myös tietää, miten tästä nettiradiosta erikseen hyötyy? Eli onko hyödyllistä kuluttaa opiskelijarahojaan tähän vai käyttää nettiradiota kuten aiemminkin, tietokoneen avulla..

 5. Noh, nettiradioita olohuoneeseen tai muuhun huoneeseen, kiinteällä paikalla, liitä siihen kunnon kajarit ja siittä lähtöö! Itselleni erittäin hyvä tuote kyseessä, tosin hankinnassa on Philipsin asteen parempi versio tuosta, on tosiin kalliimpi. Kiinnostaisi tietää mitä kaikkea tuolta valikoista voi säätää…

 6. Testiä kun rupeette tekemään, niin laitteen asennus olisi kiva nähdä, onko kuinka helppoa vai hankalaa

 7. Kaikista autoista tulee vanhoina Opeleita.

  Kaikista elektroniikkalaitteista tulee vanhoina Philipsejä….

 8. Olisi kiva tietää jotain yleisiä juttuja noista nettiradioista, kun ei ne (ainakaan erillisinä laitteina) ole viellä kovin suurta suosiota saaneet peruskäyttäjän kodeissa.

  Sanotaan viellä että tälläiset ”juttu mainokset” ovat mielestäni todella kivoja. Näistä on mahdollisuus saada jopa tietoa. Ainakin kivempia kuin ne aiheesen liittymättömät videot tai mainos bannerit sivuilla.

 9. Kiitokset hyvistä ideoista ja pointeista tähän mennessä!

  Dave81: varsinaista vertailua ei tehdä, sillä testissä on ainaostaan yksi laite. Sen sijaan olisi tarkoitus pohdiskella vaihtoehtoja erilliselle nettisoittimelle, kuten psp tai ipod touch, joihin niin ikään saa nettiradion tai etätoiston asennnettua.

  E ja Winston: Yritetään laittaa videota käyttöliittymästä ja eri toimintojen käytöstä mukaan testiin!

 10. Ilmeisesti tossa on wifi? Testatkaa ainakin parin eri dlna/upnp palvelimen kanssa (mediatomb, tversity…). Kiitän.

 11. > En oo ikinä oikein ymmärtäny näitä unboxing-videoita

  Se on, katsos, semmoinen nörttijuttu. Oh yeah baby, unbox it! *vemputivemputivemputi*

Kommenttien lisääminen on estetty.