Mintdesigners: To Be Someone antaa hengityssuojaimelle kasvot, apinan kasvot 2
Mintdesigners: To Be Someone antaa hengityssuojaimelle kasvot, apinan kasvot 1

Minulle ei ole ikinä varsinaisesti selvinnyt, miksi esimerkiksi Japanissa käytetään näitä hengityssuojaimia. Liekö kyseessä pelko pöpöistä vai enemmänkin ilmansaasteista. Mikrohiukkaset ja kaasut eivät taida näihin perusmalleihin edes pysähtyä, ja luulisi että maski nenän edessä on vaikea hengittää. Tämä idea on To Be Someone, Mintdesigners -suunnittelijaryhmän teos TOKYOFIBER 09 SENSEWARE -messuille.

SMASH on Asahi Kasei Fibers -yhtymän valmistama helposti kuumentamalla muovailtava ei-ommeltu materiaali hengityssuojaamiin. SMASH on kestävää ja päästää hyvin ilman kulkemaan lävitseen. Siihen on myös helppo printata kuvioita. Haluaisinkin nähdä tuosta apina-maskista version, jossa siihen on printattu apinan kasvojen alaosa.

Lähde: www.yatzer.com (via www.likecool.com)

Edellinen artikkeliElecom Scope Node Wireless Mouse tuo hiiren lähemmäs kynää
Seuraava artikkeliJooyoun Paek: Polite Umbrella tekee tilaa sekä suojaa silmäkontaktilta

9 KOMMENTIT

  1. Japanissa käytetään hengityssuojamia silloin, kun ollaan esim flunssassa. Eli sairas ihminen käyttää, ettei tartuta miljoonaa muuta esim metrossa.

  2. Niinpä, niitä tosiaan käytetään silloin kun ITSE ollaan flunssassa.
    Täällä taas vastaavassa tilanteessa huomaavaisuutta osoitetaan lähinnä pärskimällä hyvä ettei suoraan päin toisten naamaa tai ainakin käsille odottamaan levitystä.

  3. hah alasti aurajokee uimaa kaveriporukal…näi päättäjäiste kunniaks =D

  4. mistänäitäsaa? Puhdastilassa olisi edes vähän hauskempaa kun kollega näyttäis simpanssilta…
    :oD

Kommenttien lisääminen on estetty.