Energizer Hard Case Tactical Flashlight

LED-valot ovat kalliitta ja kenties hieman steriilejä sisustustarkoituksiin. Jokin lämpö niistä puuttuu. Mutta fikkareihin ne ovat juuri sopivia. Tässä Energizerin Hard Case Tactical Flashlight -taskulampussa on mukava määrä ominaisuuksia ja se kestää pienen ramboilunkin. Hintava se on toki, 125 dollaria, mutta käyttöominaisuudet ovat monipuoliset.

Lamppu selviää varmasti vammoitta 4,5 metrin pudotuksen ja se selviää pikaisesta vesikylvystäkin. 70 lumenin päävalo toimii hyvin perusvalona. Lisäksi pienemmät ledit ovat sinisen, punaisen ja vihreän sävyiset. Tällaisella voi lukea vaikkapa karttaa siten että hämärässäkään tule huomatuksi. (Jos jostain syystä on tarvetta piilotella.). Infrapunavaloa voi käyttää infrapunavaloon reagoivien laitteiden kanssa.

Valaisimen pohja on sopivan tasainen ja se pysyy hyvin pystyssä. Valopää kääntyy 180 astetta, joten erillisiä telineitä ei tarvita. Erikoisuutena tässä kahden sormipatterin lampussa on, että se toimii myös yhdellä patterilla, tosin himmeämmin.

Lähde: www.popularmechanics.com

Edellinen artikkeliJohn Nouanesing: WTF, Not what I thought -lamppu
Seuraava artikkeliWood log iPod Speaker on pölkkykaiutin