Energizer Hard Case Tactical Flashlight

LED-valot ovat kalliitta ja kenties hieman steriilejä sisustustarkoituksiin. Jokin lämpö niistä puuttuu. Mutta fikkareihin ne ovat juuri sopivia. Tässä Energizerin Hard Case Tactical Flashlight -taskulampussa on mukava määrä ominaisuuksia ja se kestää pienen ramboilunkin. Hintava se on toki, 125 dollaria, mutta käyttöominaisuudet ovat monipuoliset.

Lamppu selviää varmasti vammoitta 4,5 metrin pudotuksen ja se selviää pikaisesta vesikylvystäkin. 70 lumenin päävalo toimii hyvin perusvalona. Lisäksi pienemmät ledit ovat sinisen, punaisen ja vihreän sävyiset. Tällaisella voi lukea vaikkapa karttaa siten että hämärässäkään tule huomatuksi. (Jos jostain syystä on tarvetta piilotella.). Infrapunavaloa voi käyttää infrapunavaloon reagoivien laitteiden kanssa.

Valaisimen pohja on sopivan tasainen ja se pysyy hyvin pystyssä. Valopää kääntyy 180 astetta, joten erillisiä telineitä ei tarvita. Erikoisuutena tässä kahden sormipatterin lampussa on, että se toimii myös yhdellä patterilla, tosin himmeämmin.

Lähde: www.popularmechanics.com

Edellinen artikkeliJohn Nouanesing: WTF, Not what I thought -lamppu
Seuraava artikkeliWood log iPod Speaker on pölkkykaiutin

11 KOMMENTIT

 1. Ja ne eriväriset valot eivät ole juurikaan sitä varten ettei ulkopuoliset näe valoa, vaan siksi että esimerkiksi punainen valo ei vie pimeänäköä niin tehokkaasti kuin ”valkoinen”.

 2. Punainen valo ei näy niin kauaksi kuin tää sun “valkoinen”.

 3. hilavitkuttimen kommenteista aika suuri osa on tätä erittäin asiallista viilausta… Ette muuta keksis kommentoijat ? offtopic

 4. Hilavitkuttimen lukijoiden kommenteista ainakii puolet on ihan turhaa skeidan jauhantaa? eikö sitä viilausta vois harrastaa iha jokainen omassa päässään ja hekotella itselleen sit ? sorry offtopic 😉

 5. Öljy valtiot ei halua ottaa huomioon muita öljyä korvaavia energian lähteitä.On se aika sika maista toiintaa.

 6. ”LED-valot ovat kalliitta ja kenties hieman steriilejä sisustustarkoituksiin. Jokin lämpö niistä puuttuu.”

  Valkoiset LED-valothan ovat sinisiä LEDejä, jotka ovat päällystetty erityisella pinnoitteella joka muuttaa valon valkoiseksi. Tämän takia valkoiset ledit ovat hieman sinertäviä ja täten kylmiä.

 7. Sitä skeidaa nyt pakko jauhaa ettei vain jäisi omaan päähän se todellinen sanottava

 8. Joukossa tyhmyys tiivistyy.. hilavitkutin lienee saavuttanut kriittisen massan, jossa myös evoluution umpikujiksi todetut väestön osat ilmaantuvat parempia ihmisiä häiritsemään. 😉

  Lamppu itsessään on suorastaan infernaalisen ruma ja olettaisin tuollaisen ”pahislampun” kestävän vettäkin vähän enemmän etenkin tuohon hintaan. IR-valo kyllä tuo lisäpisteitä… omalla hankintalistalla ir-valon rekisteröivä järkkäri ja ir-salama!

Comments are closed.