Nottable on joustava teline kannettavalle tietokoneelle 1

Nottable on joustava teline kannettavalle tietokoneelle 2

Nelson Motta on suunnitellut tämän Nottable-läppäritelineen. Ideana on ollut toteuttaa mahdollisimman monikäyttöinen teline, joka ei kuitenkaan vie liikaa tilaa. Mielestäni design on ainakin kuvien perusteella osunut melkoisen hyvin kohdalleen ja laittaakin miettimään, miksei tällaista ole aiemmin keksitty.

Alumiinista, muovista sekä pronssista valmistettu teline koostuu ”käsivarresta”, jossa on kolme palloniveltä. Kannatin tilttaa 0 – 90 astetta ja läppärin voi asettaa 10 – 90 cm korkeuteen. Teline kääntyy 360 astetta. Alustalle mahtuu 10 – 17 tuumainen kannettava. Telineessä on myös hiirimatto, joka voidaan asettaa koneen kummalle tahansa puolelle. Alusta on rakennettu siten, että tietokoneen tuuletus pystyy toimimaan. Väreinä on grafiitti, musta, punainen, kulta ja sininen. Hinnasta tai saatavuudesta ei ole tietoa.

Lähde: www.thedesignblog.org

Edellinen artikkeliOrange: Power Pump -laturi pumppaa kännykkään virtaa
Seuraava artikkeliHilavitkutin: Tutkivaa journalismia, Googlen hakusanat

14 KOMMENTIT

  1. Jotenkin pelottavan oloinen hökötys, jos siihen saisi Marimekon modaamat kuosit, niin sopisi kivasti sisustukseen, eikä olisi niin sairaalavälineen näköinen.

  2. Itsellänihän on pakussa ollut jo useamman vuoden samantyylinen viritelmä kannettavalle. Joten se siitä ettei ole aikaisemmin keksitty. Telineessä on vielä itsessään invertterit jolla saa auton akusta otettua virtaa koneelle sekä mahdolliselle tulostimelle.

  3. Heh joo, ei varmaan kovin moni mieti telinettä noita kuvia katsellessaan. Joku nimittikin tuota osuvasti sairaalavälineeksi – Mullakin tuli heti mieleen hammaslääkärin lamppu yms. missä on paljon niveliä ja muuta. Tekele näyttää myös huteralta siinä mielessä että kun kirjoittaa niin koko vekotin tärisee kun etenkiin alimpiin niveliin kohdistuu niin paljon vääntöä jo pienestä kosketuksesta.

    Kaikesta huolimatta tuo laite täyttää kaikki hilavitkuttimen tuntomerkit ja mielestäni, Jyrki (tai Erkki), voisit hommata tarkempia kuvia tuon laitteen käytöstä.

    edit: sakosin senoissani ekassa lauseessa!

Kommenttien lisääminen on estetty.