kenkapuhelin

Olen jo pidemmän aikaa odottanut, koska Nokia tulee lanseeraamaan ensimmäiset aidot vintage-matkapuhelinmallinsa. Ainakin allekirjoittaneen mielestäni olisi äärettömän hienoa nähdä nykyaikaisten puhelinten ohella jälleen aito, kenties GSM-teknoloigalla päivitettyä gorba-mallinen Nokia.

Ainakin tarve suurikokoiselle puhelinlaitteelle on jo tunnistettu. Kiinalaiset ovat nimittäin jo aloittaneet mitoiltaan kovasti alkuperäistä Citymania muistuttavan kännykkäkotelon valmistamisen. Valitettavasi kotelon sisälle asetettu aito matkapuhelin täyty tässä tapauksessa vielä poistaa kuorien sisältä ennen puhelua. Jäämmekin odottamaan edistyneempää. esimerkiksi Bluetooth-teknologiaan perustuvaa versiota, jossa puhelimen suuresta koosta pääsee nauttimaan myöskin puheluun vastatessa.

Tämä tiilisikivimalli irtoaa brittiläisestä gofrostfire.com verkkokaupasta vajaan kymmenen punnan hintaan.

Edellinen artikkeliFischer Portugal: The Ecological Business Card
Seuraava artikkeliOrange: Power Pump -laturi pumppaa kännykkään virtaa