samsung_kamera_suljin

Vaikka lähes jokaisesta matkapuhelimest löytyy tänä päivänä jonkin sortin kamera, niin suurimman osan kuvanlaatu on valitettavan surkea. Vaikka markkinointiosaston iloksi kameran speksejä parannellaan näyttämään paperilla paremmalta, lisäämällä pikkuriikkiselle kuvakennolle lisää megapikseleitä, niin valitettavasi vaikutus räpsittyjen kuvien laatuun on marginaalinen, tai joskus jopa negatiivinen.

Yksi minikokoisten kameroiden ongelmista on, että aidon sulkimen sijasta valokuvat ”räpsäistään” talteen kytkemällä kenno tilapäisesti aktiiviseksi. Aidon toimivan sulkimen implementoiminen matkapuhelimen pikkuriikkiseen kamera-elementtiin kun on tähän asti ollut käytännössä mahdotonta. Elektroniikkavalmistaja Samsung on nyt kutienkin onnistunut kehittämään mikrokokoisen, halkaisijaltaan ainoastaan 2mm levyisen iiriksen, joka olisi mahdollista implementoida osaksi pienintäkin kännykkäkameraa.

Samsung ei vielä varmista, koska tulemme näkemään mikroiiriksen ensimmäistä kertaa tuotantokännykässä, mutta odotellaan.

n

{democracy:202}

Kautta: nikkeibp.co.jp

Mainos: Kaipaatko kuvauksellisuutta? Ammattimaisilla miesten ihonhoitotuotteilla komistut varmasti!

Edellinen artikkeliChocolate Bar -karkkikaupan kekseliäs leimakortti
Seuraava artikkeliNappikamera wannabe-agenteille