docscanner_hilavitkutin

Jokin aika sitten uutisoimme kätevästä, itse tehdystä kuvaustelineestä, joka muuntaa minkä tahansa matkapuhelimen dokumenttiskanneriksi. Jutussa esiintynyt nokkela telinesovellus on innoittanut myös kotimaista Norfello -softataloa, joka on jo ehtinyt toteuttamaan puhelimella skannaamista varten oman iPhone-sovelluksen.  Sovellus osaa dokumentin kuvaamisen ohella esimerkiksi kääntää otetun kuvan automaattisesti suoraan, poistaa dokumentin ympäriltä turhat alueet ja tehdä automaattisen keystone-korjauksen. Lopulta dokumentin saa suoraan lähetettyä eteen päin vaikkapa pdf-dokumenttina.

Varsin näppärältä kuulostava sovellus siis. Vielä kun iPhonen kesällä esiteltävässä uudessa versiossa saadaan laitteeseen parempi kamera, niin skannerille löytyy entistä enemmän käyttöä. Hintaa sovelluksella on iTunes-sovelluskaupassa ehkäpä hieman suolaiset 7,99€

Linkki sovellukseen Applen iTunes-verkkokaupassa

Edellinen artikkeliWacomvision on kolmiulotteinen piirtotyökalu
Seuraava artikkeliAfroditi Krassa: Afroditi’s Ring -leimasinsormus