01052009054

Nimimerkkiä Sande käyttävä rakentelija on askarrellut simppelin, omien sanojensa mukaan jopa 100 metriä lentävän muumilimupulloraketin. Tässä rakentelijan itsensä kuvaus projektista:

”yksinkertainen raketti joka lentää parhaimmillaan 100 metriä.

Tarvikkeet löytyvät varmasti joka kodista: vanha pyörän sisäkumi, kontaktiliimaa, pumppu ja limsapullo jos haluat päästä helpolla käytä muumilimpparipulloa, on nimittäin tiivistetyin. Sitten poraat limsapullonkorkkiin reiän (mun poranterissä oli koko 8 ) leikkaat venttiilin irti pyöränsisäkumista, mutta jätä sen ympärille hieman kumia, että on tarpeeksi tiivis. kieritä venttiili reiästä läpi ja laita hieman kontaktiliimaa väliin ja jos/kun ilmenee vuotokohtia paikkaa ne kontaktiliimalla. Kun liima on kuivunut, laita pullon sisälle 1/3 vettä sitten aseta pumppu kiinni venttiiliin ja pumppaa 2/3 ilmaa. Aseta pullo taivaalle päin ja kun irrotat pumpun venttiilistä singahtaa pullo taivaalle!”

Ja varovaisuutta sitten, mikäli alatte itse vastaavia vääntämään!

Edellinen artikkeliTerra Plana Yukam -kengät
Seuraava artikkeliKinesis Industries K3 on taskukokoinen aurinkokenno- ja tuuliturbiini-laturi