Terra Plana Yukam -kengät

Mielenkiintoinen ilmiö ovat nämä kengät joilla käveleminen on kuin paljain jaloin. Itse en ole päässyt testaamaan, enkä pääse näilläkään, sillä koot ovat suurimmillaan 41. Taas siis kenkiä, jotka sopivat vain pienijalkaisille. Tämä on sukupuolisyrjintää. Mutta ei siitä sen enempää. Nämä Yukamit näyttävät tyylikkäiltä ja valmistaja lupaa paljasjalkafiilingin oli sitten kyse juoksemisesta tai joogatunnista.

Sitten kun sattuu sopivat eteen kenkäkaupassa, niin ainakin itse aion tehdä kaupat. Mikäs sen mukavampaa kuin tepastella paljain jaloin lämpimänä kesäpäivänä! Näillä hintaa 50 puntaa.

Lähde: www.terraplana.com

Edellinen artikkeliHangerpak on ensin paketti, sitten henkari
Seuraava artikkeliJopa 100 metriä lentävä limupulloraketti

10 KOMMENTIT

 1. Nuista taisi olla keskustelua jollakin suomalaisella foorumilla, olisikohan ollut pakkotoisto. Pitäisi saada urheilukaupoistakin suomesta.

 2. Itse kävin urheiluliikkeessä kokeilemassa saman idean suomalaista versiota: http://feelmax.com/ – jäi ostamatta kun MBT-kengät on periaatteessa samaan vaikuttavia ja niille löytyy useammin käyttöä.

 3. On kyllä tyylikkäät nuo Aqua whitet.
  Onko mielekäskin kokemus kävellä ”paljain jaloin”? Houkuttelisi kyllä tilata kun näyttäisi kokojakin olevan, hiukka suolainen hinta vain.

 4. Jörge: Lasinsirujen ja muun roskan päälle astuminen ei tunnu kovin mukavalta

 5. Juu katsoin hintaa ja tulin toisiin aatoksiin en ikäpäivänä maksa tuollaisista rimpsuista 75£ sillä hinnalla saa jo maiharit.
  Miksi kengät ylipäätänsä edes on niin kalliita?
  Eilenkin lähdin kenkiä ostelemaan niin nahkaiset jonkun skeittimerkin skedekengät maksoi tarjouksessa 80€ kun taas minä sain samaisesta kaupasta nahkaiset lenkkarit 30€.
  Nykyiset kangas converset maksaa 60-160€ siis jum****ta kangasta ja kumipohja ja sellainen maksaa tuon hinnan.

 6. Just ostin Hki-Vantaan kentältä Finskin myymälästä miesten Feelmaxit kokoa 45 noin kuudella kympillä miinus 10 % alennus. Hyvät ovat.

 7. Ostin viime kesänä halpa-hallista 4€ tennarit ja on meinaan hyvät. Ja hyvännäköiset.

 8. Terra Plana kenkiä saa nyt myös suomalaisesta verkkokaupasta http://www.idunsapple.fi Valikoimassa on mm Aqua White tennarit jotka sopivat hyvin sekä miehille että naisille. Syksyksi on luvassa huomattavasti laajempi valikoima.

Kommenttien lisääminen on estetty.