blood_bucket_lamp

Tämä Japanilaisen Kouichi Okamoton suunnittelema ”Liquid Lamp” on kieltämättä huomiota herättävä esine. Näin shokeeraava lamppu vaatii kuitenkin sijoittelun suhteen takuulla lahjakasta sisustussuunnittelijaa jotta interiöörin kokonaisuus toimii.

Lampusta on saatavilla sekä pöytä-  että seinälamppuversiona. Molemmilla hintaa $199. Tilattavissa osoitteesta gnr8.biz

liquidlampredmain

(kautta: random-good-stuff.com)

Edellinen artikkeliHilavitkuttimen sunnuntaitarjoiluehdotus: nakki-ranskalais-pizza
Seuraava artikkeliKrylon Spray Paint Lamp – Light Blue on upea!

10 KOMMENTIT

 1. Jos olisin joko ökyrikas, tai jos tuo olisi halvempi, saattaisi mennä tilaukseen.

 2. No 200 USD designtuotteesta ei ole pahakaan, kotimaisista muovipallerolampuista saa maksaa jopa anttilan erikoistarjouksissa yli 250 €, design kaupoista puhumattakaan. Mutta nämä nyt ovatkin ikuisuuskiistoja.

 3. itelle tuli kyllä mieleen ensin että siinä on punasta maalia eikä verta, eikä lamppu siks tunnu kovinkaan shokeeraavalta

 4. Todella tyylikäs lamppu. Jos sopisi talon muuhun sisustukseen voisin kyllä harkita tuon ostamista.

 5. Hienomman näköinen olis jos veri olisi ”3 ulotteista” eikä peltilähkä joka on punainen. Muuten hieno kapistus.

 6. Todella älytön juttu. Reaali elämässä riittää verta ja väkivalta rehottaa. Miksi pitää mässätä murhajutuilla niin paljon?
  TV:ssä riittää massamurha juttuja ja kaikkea muutakin yllinkyllin.
  Eikö voisi viisaammat viheltää pelin poikki ja todeta, ettei tuo ole mistään kotoisin. Mikäli teillä on paska lattialla ja oksennusta rinnuksilla niin hommatkaa tuollainen kun se sopii sisustukseen.

 7. Tapani

  Älä jaksa urputtaa! Tämä lamppu on tyylikäs ja nerokas. Siinä missä on se punainen pöytäkin, mistä näyttäisi putoavan maalia. Jos joku haluaa hommata kotiinsa mielenkiintoisen, puhetta herättävän tai muutenvaan erilaisen valaisimen, niin missä hemmetissä lukee, että se olisi jotenkin kytköksissä ”paska lattialla ja oksennusta rinnuksilla”-metaforaan? Hieman sama asia, jos hommaisit kotiisi pelikonsolin ja jonkin mukavan pelin, niin olisit välittömästi eristäytynyt läski nörtti, kuka vaan pelaa ja dataa.

 8. /\/\ Hyvä kommentti. Ei veri ole synonyymi väkivallan kanssa. Jos joku tommosen ostaa, ostakoon mutta ei se pikku Tapanille kuulu.

Kommenttien lisääminen on estetty.